Az Adománytaxi tisztasági csomagokkal segít az idei nőnapon

2019. február 27.
Sokan vannak, akiknek az olyan alapvető higiéniás termékek is luxuscikknek számítanak, mint a sampon, a tusfürdő vagy a dezodor. Az Adománytaxi "Tiszta lappal" kampánya nőnap alkalmából segít a rászoruló nőknek.

Szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, dezodor, tisztasági betét, WC papír. Egy átlagos nő legfontosabb higiéniás felszerelései. Egy havi mennyiség ára nagyjából 3500 Ft.
De vajon mi fér bele egy mélyszegénységben élő nőnek?

Az Adománytaxi az idei nőnapon olyan nőknek segít, akiknek a fenti alapvető higiéniás termékek is luxuscikkeknek számítanak. Ebben pedig mi is partnerek lehetünk! Ha szeretnél örömet szerezni valakinek és úgy segíteni, hogy az valóban hasznos és célzott legyen:

1. Lehetőségeidhez mérten állíts össze egy csomagot a fent említett termékekből, tedd egy cipős dobozba és add le a az Izraeli Kulturális Intézetben!
H-CS: 10-18, P: 10-15, V: 10-18
1061 Bp Paulay Ede utca 1.
2. Ha nem tudnád személyesen leadni csomagodat, pénzt is utalhatsz! A befolyt összeget higiéniai eszközökre fordítjuk, amiről igény esetén számlamásolatot is küldünk Neked.
Adománytaxi Alapítvány
16200106-11607326
Közlemény: TISZTA LAP
3. Hívd meg a barátaidat, oszd meg az eseményt valamilyen személyes felhívó szöveggel!
4. Csinálj önálló gyűjtőpontot a munkahelyeden, a lakóhelyeden, a színházi szakkörön, családozáskor, edzésen vagy bárhol!

Az adománygyűjtéssel egy borsodi kistelepülés, Fulókércs rászoruló hölgyeinek szeretnének kedveskedni. A csomagokat egy egészség nap keretében, személyesen adják majd át március 10-én.
A tisztaság alapvető szükséglet, amihez minden nőnek joga van. Segítsünk együtt, hogy a jognál több is jusson!

Fotó: Unsplash.com