Szépítő oxigén – Fiatalít, frissít, feszesít

2013. július 22.

Egy kiadós futás a friss levegőn, és az arcbőrünk látványosan megfiatalodik. Az intenzív mozgás hatására a szervezetünk sokkal több oxigénhez jut, ettől a bőrünk is sugárzóbbá válik. Természetesen a szépségipar is felhasználja az oxigén szépítő erejét: hatékony arc- és testkezelések egész garmadáját kínálják.

Oxigén nélkül nincs élet, hiszen a sejtjeink az oxigén segítségével jutnak megfelelő energiához. A szennyezett levegőjű nagyvárosokban a levegő oxigéntartalma kevesebb, mint amire szükségünk lenne, ráadásul más károsító tényezők is egyre több terhet rónak a szervezetünkre, amely egyre erősebben szomjazik a friss oxigén után.

Kortyoljuk az oxigént
Ha nem utazhatunk el hétvégenként a hegyekbe, éljünk néha az oxigénbárok kínálta lehetőségekkel. Ez a jól hangzó név egy oxigéngenerátorhoz csatlakoztatott légzőmaszkot takar, amelyet felvéve oxigénben dús levegőt lélegezhetünk be. Fitnesztermek, wellnessközpontok kínálják többnyire ezt a szolgáltatást, de rendezvényekre is ki lehet bérelni a szerkezetet. Friss oxigénhez jutva a gondolkodásunk is felélénkül, jobban tudunk koncentrálni, és az immunrendszerünket is erősíthetjük a segítségével. De ami hosszú távon a legjobb benne: késlelteti az öregedés folyamatát. Bővebb infó: www.oxigenbar.hu, www.o2bar.hu[1][2]

Szöveg: László Krisztina

További szépségötleteinket keresd a júniusi Marie Claire-ben.

[Marie Claire, 2011. június]

References

  1. ^ www.oxigenbar.hu (www.oxigenbar.hu)
  2. ^ www.o2bar.hu (www.o2bar.hu)

‘),