Szépség extra

2013. július 22.

Minden életkornak megvannak a maga emblematikus eseményei, minden évtized más miatt izgalmas. Mellékletünk afféle szépségápolási iránytű az egyes korosztályoknak – tanácsainkkal és tippjeinkkel nemcsak a külső szépül meg, de a lélek is új erőre kap.

30 évesen – Gondolj a jövőre!
Véget ért az álmodozások kora: a harmincas nő a tettek mezejére lép. Tudatosan építi fel az életét, élvezi, hogy szellemileg és fizikailag is csúcsformában van, a teste pedig meghálálja a kényeztetést.

Harminc- és negyvenéves kor között a legösszetettebb egy nő élete. Ez az az időszak, amikor a családalapítás és a karrierépítés égető kérdéssé válik – nagy a bizonyítási vágy, hogy mindkét területen megálljuk a helyünket. Bár rengeteg az energiánk, jól bírjuk a pörgést kora reggeltől késő estig, mégis úgy érezzük, alig jut időnk saját magunkra. Mivel ebben az életkorban a csúcsformánkat hozzuk, hajlamosak vagyunk kevesebbet törődni a testünkkel, a lelkünkkel, mint amennyire szükségünk lenne. Higgyük el: nemcsak rövid, de hosszú távon is megéri a befektetés! Egy kis többletmunkával kialakíthatjuk az egyéni stílusunkat, és érdemes a lehető legtöbbet kihozni a nőiességünkből, mert megnő az önbizalmunk, az önértékelésünk pedig a helyén lesz.

Szöveg: Oláh Zsófia
Fotó: Pejkó Gergő
Fotóasszisztens: Farkas Éva
Modell: Munkácsi Brigitta – Visage Models
Smink: Gera Anna – Next Premium Club
Haj: Hortobágyi Kászon
Manikűr: Mrena Mónika – Next Premium Club
Styling: Laczkó Mónika
Ruha: Intimissimi, Stella McCartney

További szépségötleteinket keresd a decemberi Marie Claire-ben.

[Marie Claire, 2010. december]

‘),