Egészséges test(kép)

2013. augusztus 07.
Vágjunk bele bátran, és nyárra már látni fogjuk az eredményt. Persze hangoljuk össze az egyes részterületeket: figyeljünk oda az étkezésre, mozogjunk, és tegyünk félre egy kicsit a fizetésünkből, hogy maradjon a testkezelésekre is. De melyiket válasszuk?

21. századi tudomány Cryoshape
Egy tenyérnyi területen (például hason, fenéken)mindössze 45 perc „fagyasztás”, és már folytathatjuk is a napi teendőinket.Centikben mérhető a hatás, és merőben új a technológia.A cryolipolízis egy olyan gépi fogyasztótechnika, amelynek során egysepciális zsírvastagságmérővel kiszámolja a gép, hogy mekkora az a bőralatti zsírréteg, amelyet kezelni kell, majd ennek megfelelően állítja be akezelés idejét. Minden esetben 10 fokról indulva maximum mínusz 5 fokra hűti lea kezelendő felületet. A telített zsírsavakban leginkább gazdag sejteknagyon érzékenyek a hidegre. A szövet többi eleme, például a vérerek,a perifériás idegek, a melanociták, a fibrociták vagy a gyengébbzsírsejtek és más kötőszöveti sejtek, például a kollagén, kevésbéérzékenyek az alacsony hőmérsékletre.

Ennek következményeként csak azok a sejtek pusztulnak el,amelyek a túlsúlyt vagy a narancsbőrt okozzák, miközben a szövetikörnyezet nem károsodik. A gyakorlatban kicsit kellemetlennek érezhetjük akezelést, de az eredmény mindenképpen kárpótol majd, hiszen pár hételteltével érezhetjük, ahogy testünk átalakul, és – többek között – laposabblesz hasunk. Maximum 3 kezelést ajánlanak, amelyet 45 naponta lehetmegismételni.
Bővebb infó: www.santevita.hu
[1]

Szerző: Oláh Zsófia
Fotó: Clarins

Mégtöbb szépség a 2013. májusi Marie Claire-ben.

[Marie Claire, 2013. május]