Top secret – Görög Zita

2013. augusztus 07.
A gyönyörű, kétgyerekes anyuka rabja a testolajoknak, és szereti a nyári csillogást. A szemöldökformázásra kínosan ügyel, és ha lehet, csak természetes alapanyagú termékeket használ. Érdemes hallgatni a tanácsaira.

1) Amit az anyukámtól tanultam
Hogy a természetes szépség nagyon fontos. Nem mindegy, mit eszünk, és mivel ápoljuk bőrünket. Persze ahogy felnőttem, nem bírtam ki, hogy ne mutassak pár hasznos sminkes fogást neki. Például, ha használunk alapozót, kevésbé izzad a homlokunk.

2) Ami mindig beválik
Reggelente, fogmosás után nedves fogkefével végigdörzsölöm a szám bőrét. Ezzel eltávolítom az elhalt hámsejteket, felfrissül a bőröm, és felpezsdül a vérkeringésem is. Így tovább maradnak fiatalosak, feszesek az ajkaim.

3) A kedvenc illatom
Két bevált parfümöt használok évek óta. Télen Narciso Rodriguez Essence illatát – ez kicsit testesebb, rózsásabb. Nyáron pedig a citrusos illatokat szeretem, mint a DKNY New York. A melegben nagy kedvencek az illatos testolajak is enyhe csillámos beütéssel, ezeket kifejezetten szeretem a lábamra kenni, mielőtt strandra megyek.

Szerző: Oláh Zsófia
Fotó: Emmer László
Tárgyfotó: Marie Claire-Archívum

További szépségötleteinket keresd a 2013. júliusi Marie Claire-ben.

[Marie Claire, 2013. július]