Vegyszermentes szép napot!

2013. szeptember 20.
A Manna első sajtóreggelijére voltunk hivatalosak, ahol a személyes indíttatásból született natúrszappan márka történetével és egyre szélesedő kínálatával ismerkedtünk.

Szappanok, egzotikus vajak, testápoló habtermékek…és még folytathatnánk a felsorolást. A Manna Natúrkozmetikumokat nemcsak használni szeretjük, de élvezzük minden cseppjét, habját, mely a bőrünkhöz ér.

A márka első sajtótájékoztatóján személyesen is megismertük a szappantündért, Varga-Darabos Andreát, aki 2009-ben vágott bele a natúrszappanok készítésébe. Andrea elmesélte, hogy az indíttatás személyes volt: második kisfia bőrérzékenysége miatt kezdett olyan termékeket keresni, amelyek garantáltan vegyszermentesek, de egyik sem vált be igazán, ezért úgy döntött, hogy ő maga fogja elkészíteni a szappanokat.

A cég 2010 júniusában indult, azóta olyan ütemben fejlődnek, hogy hamarosan újra költözni kényszerülnek, mert kinőtték a 800 négyzetméteres gyártórészleget. Azokat az alapanyagokat, amelyek itthon is elérhetők, Magyarországról szerzik be, és az alapanyagok minőségét szigorúan ellenőrzik, ezért a területért továbbra is Andrea felel.

Idén a Manna három termékcsaláddal – aromaterápiás szappanok, funkciós szappanok és ajak- és halántékbalzsamok – nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat, ez azt jelenti, hogy összesen 18 terméküket díjazták.

Varga-Darabos Andreával hamarosan egy kisinterjút is olvashattok.

Addig is következzen egy képgaléria!