Így lesz ragyogó az arcod!

2013. szeptember 25.
Buli volt előző este vagy csak sokáig maradtál az irodában? A fakó arcbőrt felejtsd el, add meg bőrödnek a megfelelő frissítést.

Újraéled a bőr

A Nivea Q10 plus Ránctalanító Energetizáló Nappali Arckrém a Q10 plus termékcsalád legújabb tagja: láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, miközben felfrissíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Kettős hatása egyrészt Q10 és kreatin tartalmának köszönhető, másrészt a Goji bogyó kivonat alkotói természetes antioxidánsként hatnak a bőrre, energetizálják, és újra ragyogóvá teszik azt.

Frissítő arcgél

A Garnier Moisture Match Dull Skin hidratálókrém citrus kivonattal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is.  Serkentő hatású citrus kivonattal és tükröződő gyöngyökkel gazdagítva, hogy fokozza a ragyogást a friss és egészségesnek látszó arcbőrért.

Pigmentfoltok ellen

A ragyogásfokozás 40 év felett még inkább fontos kérdés. A szürke és pigmentfoltos bőrre nagyon jó megoldás az Eucerin Even Brighter termékcsalád. A nappali krém UV védelemmel is rendelkezik, így védhetjük meg bőrünket a további pigmentfoltok kialakulásától. Ezen kívül meglőzi a korai bőrörgedést és stimulálja a bőr regenerálódási folyamatait.