Lara Stone lett a L’Oréal szépségnagykövete

2013. október 17.
A világ egyik legkeresettebb topmodelljét, Lara Stone-t választotta legújabb szépségnagykövetének a L’Oréal Paris. Hogy miért is? Többek között mert valódi, igaz, érzékeny és vicces.

Látványos vonalai, elképesztő nőiessége, Bardot-szerű sziluettje és szexi fogai tették valódi ikonná a szupermodellt, akit – amellett, hogy a világ legkeresettebbjei között tartják számon – néha „anti-modellként” is emlegetnek éles tekintete és személyisége miatt, amely felforgatja a kifutók szokványos világát. Első gyermekének születése óta Lara ragyogóbb, mint valaha, és mostantól már a L’Oréal Paris szépségnagyköveteként is üdvözölhetjük őt.

„Lara egy valódi modern ikon. Lázadó, éles és érzéki szépsége hihetetlen erőssé és sikeressé tette. Ma is hihetetlenül valódi, igaz, érzékeny és vicces. Imádom egyedi stílusát és azt, ahogyan megkülönbözteti magát minden egyes fashion shown, ahol végigvonul. Izgatottan üdvözöljük ezt a különleges nőt és fiatal anyát a L’Oréal Paris nagykövetei között.” – Cyril Chapuy, a L’Oréal Paris globális márkaelnöke.

Fotó: Profimedia – Red Dot