Orrképzés indul Budapesten

2013. november 14.
Parfümismeret Workshopot tart Zólyomi Zsolt, a magyar „Orr”. November 24-én, vasárnap a teljesen kezdő szinttől a haladóig képezi majd az illatok iránt érdeklődőket.

Újabb parfümkurzust indít a mester, akinek volt tanítványát a napokban felvették a Grasse-i Parfümintézetbe. Zólyomi Zsolt azt mondja, mi sem ékesebb bizonyíték arra, hogy igenis van értelme a Parfümiskolámnak.

„Minden workshop egy illatos, koncentrált, interaktív kurzus lesz, amelyen akár 30 illatot is megszagolhatunk, ezért célszerű kipihenten, kozmetikumok használata nélkül érkezni. A tematika az egyes workshopoknál olvasható, és a négy Parfümismeret modul lefedi a parfümtörténelem, a nagy parfümházak, korszakalkotó parfümök és parfümőrök, a természetes és szintetikus alapanyagok és akkordok, a kivonási módszerek, a parfümcsaládok és főbb illatjegyeik, a kémiai és botanikai alapok, az illatpszichológia, a parfümstyling, a marketing és eladástechnika, a brandépítés, a parfümkészítés alapjainak és a parfümipari karrierlehetőségek témájának a teljes megismerését.” – mesél Zsolt arról, mi minden is fér bele egy ilyen képzésbe.

A végig gyakorlatorientált órák alatt nem csak vintage csodákat és újdonságokat fogják megszagolni, a XIV. századi Magyar Királyné Vizétől kezdve a 100.000 eur/kg árú íriszkivonatig, hanem a parfümipar minden szereplőjének munkájával megismerkednek a résztvevők, legyenek nemzetközi luxuskozmetikai karrierről álmodozók, aktív illatszeripari szereplők vagy parfümrajongók, kozmetikai cégek menedzserei és termékfejlesztők, parfümbolti eladók, szépségipari kreatív, marketing, PR-szakemberek vagy netán szakújságírók.

Helyszín: Szalon LaFayette, Hotel Le Méridien Budapest, Erzsébet tér (a Le Parfum Croisette parfüméria mellett)

További információt itt találtok!