Kirsten Dunst lett a L’Oréal Professionnel új szóvivője

2014. január 03.
Szép, tehetséges, és, ami a szerepeket és a frizurákat illeti, körültekintő, mégis bevállalós. Kirsten Dunst a L’Oréal Professionnel első szóvivőjeként olyan stratégiai bevetések reklámarcaként is feltűnik majd, mint a Tecni.Art hajformázó család Wild stylers kollekciója, a Beach Waves formázó-szett és a Absolut Repair Lipidum hajápoló termékcsalád.

Kirsten Dunst világhírnévre a Pókember filmekben Mary Jane megformálásáért tett szert, de emlékezetes volt az Elizabethtown című filmben és a Marie Antoinette-ben is. A Melankóliában nyújtott alakításáért pedig kiérdemelte a Cannes-i filmfesztivál legjobb női alakításáért járó díjat. A következő filmje a The Two Faces of January lesz, amelyet várhatóan 2014 januárjában mutatnak be.

Mindenbe szeret belekóstolni, és úgy tűnik kifejezetten jó érzékkel választja ki a szerepeit – nagyköltségvetésű mozifilmek, valamint független és merészebb filmesek alkotásai között váltogat, most pedig a szépségápolás világában is megmártózik.

Ezerarcú színésznő, ezerhajú szépség

Kirsten Dunst a L’Oréal Professionnel értékeinek tökéletes megtestesítője, hiszen a divat és a trendek fontosak számára, ráadásul szerepei miatt is állandóan új stílusokat és frizurákat próbál ki. Minden alkalommal, amikor új szerepet kap, kész akár radikálisan is megváltoztatni hajszínét vagy öltözködését, vörösből platinaszőkévé, illetve nagyon elegánsból egészen vagánnyá változni.

„Úgy érzem, nagyon közel áll hozzám a L’Oréal Professionnel. A márka szoros kapcsolatokat ápol a divat világával. Szeretem, hogy mindig újabb és újabb merész és innovatív ötletekkel áll elő, amelyek új szolgáltatások és professzionális termékek kifejlesztéséhez járulnak hozzá, lehetővé téve a fodrászok számára, hogy a legdivatosabb frizurákat készítsék el vendégeiknek. A L’Oréal Professionnel világszerte ellátja a fodrászokat a megfelelő eszközökkel a nők szépségének kiemeléséhez. Büszke vagyok arra, hogy ebben a mesés projektben vehetek részt” – mondja a színésznő.

Erőteljes és modern

„Kirsten Dunst az örök szépség megtestesítője. Nagyon modern nő, aki mindig lépést tart a divattal. Emellett különösen erőteljes személyiség. Hihetetlen profizmusa, és tökéletességre való törekvése révén is az egyik legtehetségesebb színésznő, akit lehetőségem volt megismerni. Tökéletes adottságokkal rendelkezik a L’Oréal Professionnel értékeinek képviseletéhez” – meséli Anne-Laure Lecerf, a L’Oréal Professionnel nemzetközi főigazgatója.