Négy izgalmas körömlakk nyárra

2014. június 11. |

Unod már az egyszerű, színes lakkokat? Akkor itt az ideje, hogy feldobd a körmeidet néhány izgalmas darabbal, amiknek nem csak a színe, hanem a textúrája is különleges, ráadásul gyönyörűen szikráznak a nyári napsütésben. Most megmutatom Nektek az én kedvencemet.

Szatén álom

Ha szeretnél nagyon nem túl feltűnő, nagyon nőies, de mégis különleges körmöket, akkor a szatén lakkokat Neked találták ki. Ezek a körömlakkok majdnem teljesen mattak, mégis van egy kis diszkrét csillogásuk. Az én kedvencem a Barry M Silk lakkok közül a Blossom árnyalat.

Sellős csillogás

Szereted a csillogást? Akkor válassz csillámos körömlakkot- ezek csodásan szikráznak a napsütésben. A Zoya Dillon árnyalatú lakkja arany csillámlásával leginkább Ariel, a kis hableány uszonyára emlékeztet.

Sötét káprázat

Ki mondta, hogy nyáron csak világos körömlakkokat használhatsz? Ha úgy tartja kedved, dobj fel egy sötétlila, de mindenképpen csillogó árnyalatot, hiszen ez oldja a sötét szín komorságát és káprázatos lesz, ahogyan rásüt a nap. A piCture pOlish antique árnyalatától biztosan eláll a lélegzeted.

Homok a körmökön

Ha nem csak különleges színt, de különleges tapintású lakkokat is kipróbálnál, akkor ajánlom a homoklakkokat. Ezek felkenve kissé érdes érzetűek, mintha homokkal lenne megszórva a körmöd. Én nagyon szeretem a Moyra Sugar Sand lakkok közül a Cinema árnyalatot, ami csodás lila színével mindig elbűvöl, ráadásul nagyon tartós is.

Ti milyen különleges lakkokat használtok?

Szandra

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin