Négy izgalmas körömlakk nyárra

2014. június 11.
Unod már az egyszerű, színes lakkokat? Akkor itt az ideje, hogy feldobd a körmeidet néhány izgalmas darabbal, amiknek nem csak a színe, hanem a textúrája is különleges, ráadásul gyönyörűen szikráznak a nyári napsütésben. Most megmutatom Nektek az én kedvencemet.

Szatén álom

Ha szeretnél nagyon nem túl feltűnő, nagyon nőies, de mégis különleges körmöket, akkor a szatén lakkokat Neked találták ki. Ezek a körömlakkok majdnem teljesen mattak, mégis van egy kis diszkrét csillogásuk. Az én kedvencem a Barry M Silk lakkok közül a Blossom árnyalat.

Sellős csillogás

Szereted a csillogást? Akkor válassz csillámos körömlakkot- ezek csodásan szikráznak a napsütésben. A Zoya Dillon árnyalatú lakkja arany csillámlásával leginkább Ariel, a kis hableány uszonyára emlékeztet.

Sötét káprázat

Ki mondta, hogy nyáron csak világos körömlakkokat használhatsz? Ha úgy tartja kedved, dobj fel egy sötétlila, de mindenképpen csillogó árnyalatot, hiszen ez oldja a sötét szín komorságát és káprázatos lesz, ahogyan rásüt a nap. A piCture pOlish antique árnyalatától biztosan eláll a lélegzeted.

Homok a körmökön

Ha nem csak különleges színt, de különleges tapintású lakkokat is kipróbálnál, akkor ajánlom a homoklakkokat. Ezek felkenve kissé érdes érzetűek, mintha homokkal lenne megszórva a körmöd. Én nagyon szeretem a Moyra Sugar Sand lakkok közül a Cinema árnyalatot, ami csodás lila színével mindig elbűvöl, ráadásul nagyon tartós is.

Ti milyen különleges lakkokat használtok?

Szandra