Gucci sminkek és Burberry kozmetikumok

2014. június 17.
Gucci rúzs és Burberry arckrém? Újabb legendás divatházak bővítik kínálatukat első osztályú smink –és bőrápolási termékekkel.

A Chanelt, a Diort, Armanit vagy éppen az Yves Saint Laurent-t már régóta nem csak a gyönyörű ruhadarabok és kiegészítők miatt szeretjük, hanem hasonlóan pazar és minőségi kozmetikumaikért is. A legendás divatházak sorába most újabb két nagy név áll be, a Gucci és a Burberry, akik szintén saját kozmetikai vonalat indítanak.

Már tavaly is rebesgették, hogy a Gucci nagy dobásra készül. A divatház választása Charlotte Casiraghira, a márka régi kedvencére, a monacói Karolina hercegné lányára esett, ő fogja képviselni a vadonatúj sminkkollekciót. Mostantól kaphatóak lesznek szemre, ajkakra, körmökre és arca való termékek, de még sminkecsetek, és bőrápolók is. A sminkeket az illatokért is felelős P&G Prestige fogja gyártani, a tervek szerint szeptemberben lesznek kaphatóak a kijelölt üzletekben.

A Burberrynek már jól ismerhetjük fantasztikus illatait és sminkeit, azonban nem sokára már bőrápolási termékeit is kipróbálhatjuk. John Smith, a márka ügyvezető igazgatója elárulta, hogy már tárgyalnak a lehetséges partnerekkel az új bőrápolókról, és remélik, hogy ez a bővülés még több elkötelezett Burberry hívet hoz majd a márkának. 

Eddig is sokat gyönyörködhettünk már a luxus márkák nem csak csodás kivitelezésű, de hosszantartó és kiváló minőséget garantáló sminktermékeiben, úgyhogy a Gucci és Burberry nagy dobása után garantáltan még nehezebb lesz majd a választás.