Ötperces smink sietős reggelekre

2014. június 25.
Biztosan veled is előfordult már, hogy elaludtál és alig pár perced maradt sminkelésre. Vagy eleve olyan típus vagy, aki nem szívesen pepecsel órákig a sminkjével? Szépségbloggerünk, Szandra most egy egyszerű sminket mutat, amit mindössze öt perc alatt összedobhatsz, ráadásul még ecsetek sem kellenek hozzá.


Első lépésként használj BB krémet; nyáron amúgy is érdemes az alapozót valami könnyedebbre cserélni. A Guerlain Super Aqua Serum Hydra BB+ nem csak hidratálja és kisimítja a bőrödet, hanem elfedi az apróbb bőrhibákat, egységesíti a bőrfelszínt, mindezt egy lépésben és még fényvédő is van benne.

A szemhéjadon használj krémes szemfestéket. A Maybelline Color Tattoot könnyedén és gyorsan felviheted az ujjaddal, ráadásul nagyon tartósak.

Az alsó vízvonalon használj világos szemceruzát, ami eltünteti a fáradság nyomait és frissebbé, nyitottabbá teszi a tekintetedet. Az essence big bright eyes szemceruzát használhatod a belső szemzugban is, így ez a hatás fokozható.Jöhet a szempillaspirál, ezt ne sajnáld, hiszen a dús szempillák rengeteget dobnak a sminken.Az orcákra tegyél krémes pirosítót. Nem kell hozzá ecset, csak ütögesd fel az ujjaiddal, sokkal természetesebb hatást érhetsz így el vele.Ha kevés időd van, ne pepecselj rúzsozással, inkább tegyél az ajkaidra hidratáló szájfényt. A Clarins Instant Light Natural Lip Perfector nem csak kellemes fényt és enyhe színt kölcsönöz az ajkaknak, hanem ápolja is azokat.

Ti hány percet töltötök reggelente sminkeléssel?

Szandra