Nyári különlegességek Bobbi Brown-tól

2014. július 07.
Bloggerünk, Magdi ma a Bobbi Brown legújabb kollekcióját mutatja meg nektek, és ad néhány tippet, mire érdemes lecsapni belőle, ha bővítenénk a készletünket.

Nem kérdés, hogy a nyári kiadás ékkövei a különleges csomagolásba bújtatott, 8 színt rejtő szemhéjpúder paletták. Maga a Surf & Sand kollekció valószínűleg nem lenne túl izgalmas nélkülük, így viszont abszolút semmi hiányérzetem nincs.

A klasszikus natúr színeket tartalmazó paletta mellett egy kékekkel kombinált összeállítás is kapható, ami igazán merésznek számít a Bobbitól jól megszokott természetes árnyalatok után. A minőségük kiváló, de ez a minimum egy ilyen kategóriájú palettánál. A csillámos árnyalatok mellett szerencsére matt színek is találhatóak a palettákban, plusz egy hatalmas tükör is, így komplett sminket tudunk készíteni vele. Bátran elvihetjük magunkkal utazásnál is, biztosan jó szolgálatot tesz majd. A natúr verziót jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy egész évben kihasználható palettát keres, a színeset pedig azoknak, akik kicsit feldobnák valamivel a sminkkészletüket.

A kollekció érdekesebb darabja még, a szintén két árnyalatban kapható Brigthening Blush. Kicsit a Shimmer Brickre hajaznak, de ebbe csak három szín került. Összekeverve, de akár külön is használhatjuk őket, hogy frissebbé és üdébbé varázsoljuk vele az arcunkat. Értelem szerűen a bőrszínünkhöz illőt válasszuk ki, de igazából hibázni ezekkel nem nagyon lehet. Az ehhez hasonló fénylő termékeket szerintem nyáron lehet legjobban kihasználni, csodás, ahogyan a napfény megcsillan rajtuk!


Nyáron nagy kedvenceim a mindenféle ajak kencék, mivel a napszemüveg miatt sokszor csak ennyi látszik a sminkünkből. Az új Sheer Lip Color árnyalatok közül a bal szélső korall tetszik legjobban, ez abszolút univerzális szín, szinte mindenkinek jól áll. Mivel picit könnyedebb, mint egy átlagos rúzs, bátran lehet kenegetni akár strandon is.

A hosszan tartó ceruza és krémes szemhéjfesték nem tartozik a különleges darabok közé, inkább amolyan basic kellékek, amire mindenkinek szüksége van, ha a nagy hőségben tartósabb sminket szeretne készíteni. Biztos vagyok benne, hogy ezek már a legtöbb sminkkedvelő készletében megtalálhatóak, de ha mégsem, akkor érdemes jó minőségű alapdarabokra beruházni.

Természetesen a Bobbi féle nyári trendeket megfigyelve és inspirálódva, a már meglévő készletetekből is előkereshetitek a hasonló árnyalatokat, finisheket. Ha pedig kedvet kaptatok egy kis újításhoz, akkor bátran ajánlom, hogy nézzetek be a forgalmazó üzletekbe, kérjetek segítséget a sminkes lányoktól, és próbáljátok ki élesben is az új termékeket.

Hogy tetszik ez a kollekció?

Magdi