Viselj Louboutin-t a körmeiden is

2014. július 29.
Divatbloggerünk, Magdi ma egy igazi különlegességet mutat meg nektek, méghozzá a divat és szépségipar összefonódásából született luxus darabot!

Az ikonikus piros talpú Christian Louboutin cipőket azt hiszem nem kell bemutatnom, mert biztosan találkozott már velük mindenki legalább egy kép erejéig az interneten. Nekem is nagy vágyam egy fekete és egy nude Louboutin magassarkú, de egyelőre még nem jött el az ideje. Most egy olcsóbb alternatívával egy kicsit mindenkié lehet ez a klasszikus piros, méghozzá körömlakk formájában!


Nem véletlenül körömlakk készült egyébként, hiszen annak idején egy lakk inspirálta a márka védjegyévé vált cipőtalpait. Azén kollekciómban is legalább 10-15 féle piros körömlakk található, mindegyik kicsit más tónusú és egyszerűen imádom őket! Nőies, időtálló, klasszikus, és minden helyzetben megállja a helyét. Úgy gondolom, a piros köröm öltöztet és minden nőnek szüksége van egyre! 


Ez a lakk természetesen hosszantartó, extra fényes, pigmentált és minden, amit egy körömlakktól elvárhatunk, valamint egy különleges luxus csomagolást is kapott. Igazi ékköve lehet a körömlakk kollekciónknak!  

A Loubou-piros 50 dollárért lehet majd a miénk. Itthon valószínűleg nem lehet kapni, de a  Nordstromon nem rég indult az előrendelési lehetőség, augusztus 6-tól pedig a Sephora is forgalmazni fogja.

Egy látványos image videó is készült hozzá, érdemes megnézni!

Szeretitek a piros körömlakkokat? 
Magdi