Brooke Shields a M.A.C új vendégtervezője

2014. augusztus 15.
Dús szemöldökével már beírta magát a szépségtörténelembe, most azonban a M.A.C-nek készülő kollekciójával egy egészen új fejezetet nyit Brooke Shields.

A modellként és színésznőként is sikeres Brooke Shields a következő híresség, aki együttműködik a legendás sminkmárkával, a M.A.C-kel. A világ egyik legikonikusabb szemöldökpárjának tulajdonosa mindig elegáns sminkjeit már régóta csodálhatjuk, kíváncsian várjuk hát, hogy milyen darabokkal rukkol majd elő a M.A.C-nél. Brooke egyből kétféle „Icon” kollekcióval is megajándékoz minket, amik személyiségének kétféle oldalát szimbolizálják.

„Az egyik egy friss, letisztult nappali smink készítésére alkalmas vonalat képvisel, a másik kollekcióval sokkal dögösebb, szemhangsúlyos sminket kreálhatunk. Mindkettő én vagyok, szeretem a természetesebb és a szexisebb oldalamat is.” – mesélte Shields .

Ha valaki már régóta irigyelte Brooke karakteres szemöldökét, most magától a mestertől tanulhat, hiszen a kollekcióban szemöldökceruza is kapható lesz, aminek népszerűségéhez már előre nagy reményeket fűznek a cégnél. 17 dollárért már vásárolhatunk szemöldök fixáló gélt, a legdrágább termék pedig a 85 dolláros, 16 színből álló szemhéjfesték paletta lesz. 

A Brooke Shields álmodta sminkkollekciók október 2-án debütálnak az Egyesült Államokban és valószínűleg körülbelül egy hónapon belül érnek el a világ más pontjaira. Shields egyébként annyira belevetette magát a munkába, hogy az általa tervezett darabokból a márka eddigi legnagyobb „Icon” kollekciója fog elkészülni.