Gyémántokkal az arcbőrünkért

2014. augusztus 18.
Szépségbloggerünk, Magdi ma egy olyan luxus termékcsaládot mutat be nektek, ami külföldön már nagy népszerűségnek örvend, és szeptembertől nálunk is kapható lesz.

A Harrods után már Budapesten is elérhetőek lesznek az Omorovicza különleges Kék Gyémánt kollekciójának darabjai.

A Kék Gyémánt kollekció három darabból áll: Kék Gyémánt Szuper-Krém, Kék Gyémánt Esszencia és Kék Gyémánt Bőrfiatalító Arcradír. Nem véletlenül az elnevezés, ugyanis a különféle szabadalmazott technológiák mellett valóban gyémántot is tartalmaznak! 

A termékcsalád azt ígéri, hogy a fáradt, fakó arcbőr ragyogóbbá válik, tartósan hidratál, növeli a kollagén és elasztin termelést, ettől pedig a bőrünk megújul és feszesebb lesz. Együttes használatukkal érhető el a legjobb eredmény, de bátran használhatjuk őket korábban bevált arcápolóval kombinálva is.  

Egy kis érdekesség, hogy itthon nagyon kevesen ismerik a márkát, pedig érdemes tudni, hogy egy hazai kozmetikumról van szó. Igazán büszkék lehetünk rá, hiszen képes volt hatalmas sikereket kivívni magának. Világszerte a legnagyobb üzletházak árusítják a termékeket, és nem kisebb szállodalánc, mint a FourSeasons használja ezeket a termékeket a Spa-ban. Itthon az Andrássy úton egy hatalmas szalont is nyitottak, ahol megvásárolhatóak a termékek és kozmetikai kezelések is igénybe vehetőek. Az árak a prémium minőségnek megfelelően igen borsosak, és mindenféle kemikáliáktól mentes termékeket kapunk, és a valódi luxus érzését csempészhetjük a fürdőszobánkba.

Magdi