A hét három kedvenc szépségterméke

2014. november 04.
Ezen a héten a növényi eredetű összetevők kerülnek nálunk előtérbe, mégpedig egy arclemosó, egy hajpakolás és egy dezodor formájában.

 

Coconut Oil dezodor

A Coconutoil Cosmetics ehető kozmetikumcsaládjából a golyós dezodorok natúr, levendulás és argánolajas változatait azért szeretjük, mert nem zárják el a pórusokat, hosszantartó antibakteriális védelmet nyújtanak, semlegesítik a nem kívánt testszagot és megkötik a verejték egy részét. Gyakorlatilag alig tartalmaz mást, mint kókuszolajat, amit kevés szódabikarbóna, ehető emulgeálószer és E-vitamin egészít ki, és persze kellemes illatát szintén természetes eredetű illatanyag adja.

Ára: 2499 Ft

 

Guinot EAU DÉMAQUILLANTE MICELLAIRE – Sminkeltávolító tonik

Egy fárasztó nap után nincs más hátra, mint egy kiadós arctisztítás a szép bőrünk megőrzése érdekében. A növényi kivonatokat tartalmazó tonik igazi 3 az 1 b-ben termék: ápol és véd, de a sminket is eltávolítja az arcunkról.

Ára: 7799 Ft

 

 

 

AVON Naturals méz és jojoba hajpakolás

Nemcsak szebbé és egészségesebbé teszi a hajadat, hanem az illata is mennyei! A hideg idő és az állandó sapkaviselés megterheli a hajszálainkat, ezért ránk fér egy kis kényeztetés.

Ára: 669 Ft