Sminkelj a kiegészítőidhez!

2014. november 05.
Amikor reggelente sietősen sminkelünk, általában az a cél, hogy minél gyorsabban elfedjük az álmosság jeleit és bőrünk tökéletlenségeit, meg esetleg hangsúlyozzuk a szemeket. De néha érdemes kicsit kísérletezgeti: amikor picit több időnk van, vagy különleges alkalomra készülünk, akkor például készíthetünk a kiegészítőinkhez passzoló sminket.

A sztárok is előszeretettel jelennek meg a ruhájukhoz, vagy az ékszereikhez passzoló sminkben vörös szőnyeges eseményeken, és ezt a trükköt bátran kipróbálhatjuk mi is a fontosabb alkalmakra, de akár hétköznapokon is.

Mostanában nagyon divatosak a feltűnő, „statement” nyakláncok és fülbevalók. Ha többszínű darabot veszel fel, akkor válassz ki egyet a színei közül, ami szimpatikus Neked és passzol hozzád. Nem kell az egész sminkednek abban a színben pompáznia, elég ha választasz egy hasonló árnyalatú szemhéjpúdert, vagy rúzst és azt használod.

De nem csak az ékszereidhez igazíthatod a sminkedet, hanem akár a kedvenc kendődhöz, vagy sáladhoz is. Ilyenkor ősszel nagyon népszerűek a piros és bordó árnyalatok nem csak a ruhák, kiegészítők, hanem sminkek terén is. Egy piros sál hasonló árnyalatú rúzzsal és körömlakkal párosítva még a legszürkébb szettet is feldobja és nagyon harmonikus, kifinomult megjelenést kölcsönöz viselőjének.