Élénk rúzs három verzióban

2014. november 20.
Magdi, a Beautyjunkie bloggere, ma összeszedte nektek, hogy idén ősszel milyen rúzsokat érdemes viselni, ha fel akarjátok dobni a hétköznapokat.

Az őszi-téli trendek mindig előveszik a sötét rúzsokat, és a különböző kampányok arra csábítanak bennünket, hogy merjünk kicsit kísérletezni. Mindenkinek máshol van a komfortzóna határa, ha a rúzsokról van szó. Van, aki már a rúzs gondolatától is irtózik, és van olyan is, aki a sarki boltba is vörös rúzzsal ugrik le. Természetesen nem csak végletek léteznek, és érdemes próbálkozni, mert egy jó kis színnel, vagy technikával jól fel lehet dobni a hétköznapi sminkrutint.

1. A sötét bordók és lilák

A képen Cara Delevingne ajkain egy kifejezetten sötét, erőteljes rúzs van, amit egy végtelenül egyszerű, natúr sminkkel párosított. Így már nem is tűnik annyira durvának az összhatás. Egy ilyen hangsúlyos és feltűnő szín mellé bőven elég egy kis szemöldökigazítás és szempillaspirálozás.

A M.A.C. rúzsai között érdemes szétnézni, ha vadabb, sötét árnyalatokra vágyunk, ott biztosan megtaláljuk, amit keresünk!

2. A piros

Persze,Blake Livelynak minden jól áll, de ha ettől elvonatkoztatunk egy percre: a lényeg, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő árnyalatot. Pirosból is ezer féle van, érdemes kísérletezni, hogy melyik passzol a mi színeinkhez. Én a legjobban tusvonallal szeretem párosítani, ez ugyanúgy megállja a helyét akár napközben is, mint egy esti programon.
A L’Oréal Collection Exclusive Pure Red kifejezetten egy piros rúzsokból álló kollekció, amire érdemes egy pillantást vetni, ha még keresed a megfelelő árnyalatot.

3. A pink

Taylor Swiftet gyakran látjuk különféle élénk rúzsokkal, itt például egy pinket visel és remekül néz ki! A kék szem egyenesen világít tőle, de a barnához is ugyanilyen jól mutat, egyszerűen jolly joker.
A Catrice Ultimate Colour ajakrúzsok között a világosabbtól a bogyós rózsaszínig mindenféle árnyalat megtalálható, és nagyon barátságos az áruk.

+1 TIPP:

Ha még csak szokjuk az élénk rúzsok gondolatát, akkor érdemes az ujjunkkal inkább csak finoman beleütögetni az ajkainkba a színt. Így sokkal lágyabb lesz az eredmény, és könnyebben barátkozunk meg még az olyan extravagáns színekkel is, mint a lila.

Magdi