Kényeztető adventi szépségajándékok

2014. december 05.
Szépségbloggerünk, Magdi ma összeválogatta a legjobb termékeket, amivel kellemesebbé teheted a karácsonyi készülődést, vagy akár ötletet meríthetsz az ajándékozáshoz is.

Ebben az időszakban mindenki vadul meglepetésekre vadászik, szombaton már itt a Mikulás, utána pedig két hét és el is telt a karácsony. Az őrült rohanásban, és évvégi hajrában hajlamosak vagyunk éppen saját magunkról megfeledkezni és szenteste csak bedőlni a fa alá.

Én idén szeretném elkerülni ezt, és próbálok egy kevés időt magamnak is kiszakítani, amikor semmi más dolgom nincs, csak egy illatos fürdőt venni, vagy mondjuk kipróbálni egy finom testápolót, pirosra lakkozhatom a körmöm és hangolódhatok az ünnepekre. Ehhez gyűjtöttem össze néhány kedvencemet a karácsonyi kínálatokból.


Lush

Az elsőszámú kedvenc a Lushtól a Yog Nog szappan, amihez foghatót még nem próbáltam. SLS mentes, tehát nem szárítja a bőrt, és olyan érzés, mintha finom, krémes tejkaramellában fürdenénk. Az illata mesés, karácsonyi hangolódáshoz el sem tudnék képzelni mást!


Lush

A Buche de Noel arctisztító is a Lush karácsonyi kollekció egyik visszatérő sztárja. Ez a harmadik szezon, hogy vásárolok belőle és eddig nagyon szerette a bőröm. Kicsit furcsa a kinézete, de nagyon szépen tisztítja és kicsit radírozza is az arcom.

Bomb Cosmetics

Isteni dolog elmerülni egy fárasztó, hidegben mászkálós nap után egy kád forró vízben, amit valamilyen krémes és illatos fürdőgolyó tesz még fantasztikusabbá. Ritkán van alkalmam ilyen sokáig elidőzve fürdeni, de éppen ezért igyekszem mindig különlegessé tenni és ilyenkor relaxálni picit. A BOMB Cosmetics fürdőgolyói az isteni illatuk mellett, a cuki formájukkal biztosan jó kedvre derítenek majd.


The Body Shop

Ezek akkor is jó választások, ha az ember megfelelő ajándékok után kutat (akár utolsó pillanatban is). Számtalan karácsonyi csomag kapható most a boltokban, ezek mind nagyszerű ajándékok lehetnek barátnőnek, anyunak, vagy bárkinek, akit szeretnénk egy kis különlegességgel meglepni! A The Body Shop-nál szuper, előre összeállított szettek várják a tanácstalan férfiakat, ezzekel szerintem nem nagyon mellé nyúlni.

Magdi