10 szempillaspirál, amit imádni fogsz

2015. január 19.
Káprázató tekintetet varázsolhatsz magadnak ezekkel a termékekkel -  2015 tíz kiemelkedő szempillaspirálját!

 

YSL Baby Doll szempillaspirál

A fekete, kék, lila és barna színben is elérhető, 3D-s spirál használatával igazi babaarcot lesz: az ecseten lévő szálak egyszerre hosszabítanak és dúsítanak, de a legnehezeben elérhető pillákat is könnyedén ki tudod vele festeni.

Bobbi Brown No Smudge szempillaspirál

Ez a termék nem csak göndör, természetes hatású pillákat tud készíteni, de nagyon tartós is: több, mint 16 órán a helyén marad anélkül, hogy elmaszatolódna vagy panda-szemeket varázsolna neked.

Lancôme Hypnôse Star szempillaspirál

Ha drámai hatású, órási pillákra vágysz, neked találták ki ezt a Lancome terméket , hiszen már egy réteg használata után is nagyon intenzív, fekete pilláid lesznek.

Dior Diorshow szempillaspirál

A tavalyi év egyik legnagyobb slágere lett – köszönhetően a Dior bemutatóján használt elképesztő sminkeknek -, így nem csoda, hogy elképesztő eredményeket érhetünk el vele. Rövid szempillával rendelkező hölgyeknek ajánljuk, így nem kell bajlódni a műszempillákkal, ha glamúros külsőre vágyunk.

Estée Lauder Sumptuous Two Tone Eye Opening szempillaspirál

A márka  többfázisú szempillaspirálja két kefével is rendelkezik: hangúlyos szemekért, illetve a felső szempillákhoz a sűrűbb sörtét ajánlják, míg a az alsó pillák természetes hatásáért a ritkított változatot érdemes használni.

L’Oréal Miss Manga Mega Volume szempillaspirál

A maga módján egyedülálló: mozgó spirálja 360°-ban tudja befedni a pilláinkat anélkül, hogy azok elnehezednének, vagy egymáshoz tapadnának.

Maybelline Great Lash szempillaspirál

Igazi klasszikus – nem tudjuk megunni! Minden kívánságunkat teljesíti már egy réteg felfestése után is: hosszabbít, ível és dúsít is egyszerre.

M.A.C. False Lashes szempillaspirál

A termék neve mindent elárul: hatalmas, drámai pillák eléréséhez többé már nincs szükség műszempillákra, hiszen ezt ebből a tubusból bőségesen megkaphatjuk.

L’Oréal Volume Million Lashes Excess Noir szempillaspirál

A csomósodásmentes és extra dúsító hatást ígérő szempillaspirálba tényleg megéri befektetni: extra nagy keféjével egy pillanat alatt ki tudjuk festeni a szemünket, anélkül, hogy túlságosan mű lenne a hatás.

Max Factor – Clum Defy dúsító szempilllaspirál

Igazi kötelező darab minden nőnek: szétválasztja és dúsítja a pillákat, anélkül, hogy ragacsos és elmosódott lenne a hatás – sőt, még az ára is barátságos. A tökéletes eredmény érdekében alul-fölül is fesd ki a szempilláidat.