Az idei év legjobban várt szépségkollaborációi

2015. március 03.
Összegyűjtöttük nektek az idei év legizgalmasabb limitált sminkkollekcióit, hogy még időben lecsaphassatok kedvenc termékeitekre! Van, amihez itthon is hozzájuthattok, és akad, amit sajnos csak a neten tudtok majd beszerezni.

 

Estée Lauder és Lisa Perry

Az amerikai bőrápoló márka a pop art művészetekért rajongó Lisa Perry tervezőnővel fogott össze és egy limitált darabszámú kozmetikai táskát terveztek, amiben travel size méretű Estée Lauder termékeket helyeztek el.


M.A.C és Ruben Toledo

Bár alig hirdették meg a kozmetikai márka Hamupipőke kollekcióját, máris itt a következő kollaborációjuk Ruben Toldeo divatillusztrátorral. A jó hír, hogy itthon is kaphatók a vonal darabjai.

Meghan Trainor és a Clinique

A Grammy-díjra is jelölt ‘All About That Bass’ énekesnője egy limitált szériás kozmetikai táskát tervezett a Clinique-nek, amit minden 30 dolláros költés felett ajándékba adnak. A kistáskáról még több információ a clinique.com-on!

 

OPI és A szürke ötven árnyalata

Valentin-napra érkezett az OPI újdonsága, ami külföldön máris hiánycikk lett! A hat darab lakkot tartalmazó szett pár szürkés-ezüstös színű lakkot és két darab vörös árnyalatot tartalmaz, ám itthon sajnos nem forgalmazzák.

Pamella Roland és Pattie Yankee

A légies estélyi ruhákat tervező Pamella immár a nők körmeit is szeretné szebbé varázsolni: a hírességek kedvenc manikűrösével, Pattie Yankee-val együtt egy limitált szériás körömlakk-kollekciót dobnak majd a piacra. A képen látható ‘Cherry Blossom’ ányalat pedig nemcsak szemet gyönyörködtető, de Pamella Roland összes 2015 -ös tavaszi-nyári ruhadarabjához is passzol.

Christopher Kane és a NARS

Magyarországon sajnos nem fogják forgalmazni a májussal debütáló sminkkollekciót – egyelőre még a termékbemutatót sem ejtették még, de Christopher Kane színes, vidám ruhadarabjait és a szépségmárka minőségi termékeit figyelembe véve egy nagyon ütős kollekciót fognak majd összehozni.

Claudia Schiffer és a Schwarzkopf

Végre megmutatja gyönyörű hajának a titkát a német topmodell és a Schwarzkopf-fal együtt kifejlesztették a tökéletes női hajregeneráló kollekciót, az Ultime- t, amit januártól már a drogériákban is megtalálhattok.