Dree Hemingway lett a Chloé Signature illat új arca

2015. május 10.
A színésznőt szeptembertől láthatjuk az új Chloé illat reklámkampányában. Dree előtt Clémence Poésy, Chloë Sevigny, Anja Rubik és Suvi Koponen voltak a Chloé Eau de Parfum eddigi reklámkampányainak sztárjai.

A nemzetközileg ismert színésznő és modell, Dree a márka vezetői szerint tökéletesen megtestesíti a Chloé egyetemes értékeit, vagyis egyszerre modern, természetesen nőies, szabadszellemű és független.

Amit az illatról tudni érdemes:

“Az illatot, mely azonnal tökéletesen kifejezte a Chloé lány szellemét, 7 évvel ezelőtt vezettük be és hamarosan egyike lett a márka ikonikus termékeinek a divatos, könnyen hordható ruházat, táskák, cipők és szemüvegek mellett. Nagyon büszkék vagyunk a Cotyval való együttműködésünkre és örömmel üdvözöljük Dree-t a Chloé családban.” – teszi hozzá Geoffroy de la Bourdonnaye, a Chloé márka elnöke.

“A töretlen siker utóbbi 7 éve alatt csodálatos illat reklámokat alkottunk, melyek kifejezik az időtlen Chloé lány szépségét és sugárzó nőiességét. Napjainkban – köszönhetően Dree inspiráló személyiségének – a Chloé márka millió rajongójához szólunk szerte a világon.” – mondja Steve Mormoris, a Coty illatokért felelős marketing vezérigazgató-helyettese.

Dree Hemingway legfontosabb pályaállomásai:

Miután Londonban a Royal Academy of Dramatic Art –ban klasszikus shakespeari színjátszást tanult , Hemingway első jelentős szerepe a Starletben volt (2012), amelyet továbbiak követtek, köztük a Nous York és a  Someday This Pain Will Be Useful to You. Dree nemrég fejezte be a Nadia Litz által rendezett People Garden’s forgatását, két legutóbbi filmje pedig, a Noah Baumbach által rendezett While We’re Young és a Logan Sandler rendezte Happy People, hamarosan láthatók a mozikban.