A hét három szépségkedvence

2015. május 20.
A közelgő nyár kapcsán három olyan kedvencet gyűjtöttünk össze az újdonságok közül, amelyek mindegyikének óriási hasznát vehetjük a következő szezonban.

Szárazon, vizesen, simán!

A Braun, új szintre emeli az epilálást az Braun Silk-épil 9 piacra dobásával. A számos design-újdonsággal rendelkező Braun Silk-épil 9 a lehető legprecízebb teljesítményt nyújtja, ráadásul a legrövidebb idő alatt, nem véletlen, hogy a tovább „okosított” készülékről Jessica Alba, még ha a márka reklámarca is, olyan lelkesedéssel beszél. A felturbózott kiadású szőrtelenítő ugyanis elképesztően sokoldalú és hatékony. A 40%-kal szélesebb feje még több szálat távolít el, míg a szélesebb és hosszabb csipeszeket használó forradalmi MircoGrip technológia precízebb teljesítményt biztosít. További piros pont jár azért, hogy vizes és száraz bőrön egyaránt használható!

Braun Silk-épil 9, alap verzió: 50 999 Ft

Extra hidratálás napvédelemmel

Az életkor és az UV-védelem hiánya miatt bőrünk szárazzá válhat, különösen az arcbőrünk igényel extra gondoskodást. Az Eucerin új AQUAporin ACTIVE hidratáló családjában van egy nyáron különösen hasznos tag, mégpedig az UV-szűrővel (FF25) ellátott arckrém, ami a nagy melegben jolly joker lehet. A nap folyamán a bőr aquaporin termelése csökken, az UV-terhelés növekszik, a krém pedig mindkét problémát szépen és kellemesen orvosolja. Használjuk reggel, az arctisztítást követően, mivel spektrumú fényvédőt tartalmaz, megóvja bőrünket a nap káros sugaraitól, ráadásul támogatja a bőr természetes antioxidáns védelmét.

Arckrém UV-szűrővel FF25 50 ml: 5 195 Ft

 

Legendás ragyogás

A la prairie White Caviar Illuminating Moisturizing Cream nem mást nyújt, mint egyedülálló lifting-hatást, és hihetetlenül finom, selymes textúrát, mindezt úgy, hogy a bőrt is világosítja. Ragyogó, egységes tónusú felület biztosít, és hatékonyan küzdi le a problémás területeken kialakuló, jellegzetes elszíneződéseket. Kivilágosítja a bőrön található sötét foltokat, sőt, megakadályozza a pigmentációs problémák kialakulását, csökkentve a már meglévők számát.

White Caviar Illuminating Moisturizing Cream: 130 500 Forint