Lily Allennek saját arcedzője van

2015. július 23.
A 30 éves popsztár új fotót posztolt magáról az Instagramon Londonból, ahol 80 fontot fizet óránként egy „személyi edzőnek”, hogy segítsen megőrizni feszes vonalait… az arcán.

Az úgynevezett természetes botox egy, az ujjak segítségével történő „arcplasztika”, amely a problémás zónákra koncentrál, úgy, mint a homlok, arc, szem- és szájkörnyék.

A reformmódszer központja az angol fővárosban található Face Gym, ahol az ügyfelek igénybe vehetik a speciális, exkluzív edzést, mely nevéhez hűen tartalmaz némi bemelegítést, kardiót, de még egy kis levezetést is. Az eljárás lényege az arcbőr feszesítése, mindezt úgy, hogy a trénerek a mélyebben lévő, apró izmokat segítenek formálni, ezzel visszaállítva az arc tónusát a kulcsfontosságú területeken.

„Nem hiszem, hogy bárkinek is kétszer kellene mondani, milyen fontos izmaink karbantartása, testünk vonalainak megőrzése. Miért tennénk másképp, ha az arcunkról van szó?”- nyilatkozta a módszer alapelvéről Inge Theron, a Face Gym alapítója, miután éveket töltött a világot járva, hogy felfedezze az átfogó szépség megőrzésének titkát.

A fiatal énekesnő azt is elárulta, hogy már a 30. születésnapja után két hónappal bejelentkezett egy arcfeszesítő kezelésre.

Ha ti is követni szeretnétek a popsztárt, keressétek a @LilyAllen néven, minket pedig a @marieclairehun név alatt találtok az Instagramon!