Új francia bionagyágyú Magyarországon

2015. december 20.
A nemzetközi glossy magazinok egyik kedvence a La Sultane de Saba, ami a szezon egyik legizgalmasabb debütánsa az itthoni szépségpiacon.

Az exkluzív francia natúr és biokozmetikai brand karácsony előtti magyarországi megjelenése az itthoni szépségszektorban ragyogó időzítés. A La Sultane de Saba-t a legnagyobb külföldi magazinok egész sorát hódította már meg. Sikere több pilléren is nyugszik, hiszen a termékek buja eleganciájukkal, parfümös illatukkal és persze nem utolsó sorban hatásukkal teszik magukat felejthetetlenné, annyira, hogy a márka számos luxushotel spa részlegébe is „beverekedte” már magát. A termékskála egyébként meglepően széles, de úgy tűnik az alapításnál a hitelesség sem volt másodlagos szempont, hiszen a termékcsaládok kialakításához a tulajdonos különböző spa és kozmetikai tradíciókkal rendelkező országokat, tájegységeket járt be, hogy kutassa és így a termékeiben és kezeléseiben tökéletesen visszaadja a rituálékat, hatóanyagokat és az illatokat.

Egy-egy termékcsalád tehát valóban ezen utazások gyümölcse, amit a szériák neve is szépen és hűen tükröz, így Keleti utazás, Japán utazás vagy Maláj utazás. A La Sultane de Saba arcsorozatából a személyes favoritunk pedig nem más a Keleti utazás, amelynek fő hatóanyagai a 23 karátos arany, selyemprotein, méz, rózsakivonat és a bio argánolaj. Az erre épülő rituális kényeztető kezelés kiterjed az arc- nyak-dekoltázsra, illetve a karokra is, mindezt pedig elképesztően kellemes, selymes és feszes végeredménnyel teszi.

Úgy látszik, az őszi-téli szezon kedvez az új biomárkák felbukkanásának, hiszen az utóbbi hónapokban számos újonc jelent meg a hazai szépségszektorban. Ha kíváncsi vagy a többi újdonságra, kattints ide!