Susan Sarandon lett a L’Oréal Paris új szépségnagykövete

2016. január 10.
A hollywoodi legenda és egyben nagy kedvencünk felbukkanása a márka szépségnagykövetei között a hónap, sőt, az év eddigi legüdítőbb szépséghíre!

Az Oscar-díjas színésznő, anya, aktivista, vállalkozó, harcos, példaként állítja elénk, hogyan lehet méltósággal megöregedni, és szerencsére ezt a véleményt a L’Oréal Paris is osztja. Olyannyira, hogy Susan választották ki a márka képviseletére, és a nagyköveti csapathoz való csatlakozásra, amelynek tagjai közt olyan színésznők és modellek szerepelnek, mint Julianne Moore, Naomi Watts, Blake Lively, Karlie Kloss, Lara Stone, Natasha Poly, Liya Kebede, és Doutzen Kroes és Palvin Barbara. A színésznő egyébként az Age Perfect és hajfestékek arca lesz.

Felejthetetlen filmjeivel, őszinteségével és kortalan szépségével saját maga egyengette az útját, így gyakorlatilag tényleg tökéletes alany ahhoz, hogy bebizonyítsa, a kor csak egy szám és a boldogság a titka az örök szépségnek. Mindemellett szenvedélyes társadalmi és politikai aktivista, aki olyan, egyre fontosabb ügyeket támogat, mint az LMBTQ jogok, környezetvédelmi kérdések, és a rasszizmus elleni harc. Az UNICEF nagyköveteként világszerte harcol a gyermekek jogaiért.

„Hatalmas megtiszteltetés volt, amikor a L’Oréal Paris és Cyril megkeresett. A márka mindig is élen járt a nők önbizalmának és fejlődésének támogatásában. Amikor legelőször meghallottam, hogy „ Mert Ön megérdemli” , egyértelműen megértettem azt, hogy miért is kell jól kinéznünk. A szlogen iránymutató a nőknek, hogy hogyan legyenek a saját életük és döntéseik irányítói. Ez egy olyan erőteljes üzenet, ami örökérvényű. A szépség belülről fakad, egyfajta lelkiállapot.”

Susan Sarandon pályafutásáról:

Susan Manhattanben született, Queens-ben és New Jersey-ben nevelkedett, ő volt a legidősebb a család 9 gyermeke közül. Egyházi általános iskolába, gimnáziumba és egyetemre járt. Az első filmes szerepét 20 évesen kapta meg a Joe-ban, amikor elkísérte férjét New Yorkba egy Broadway musical szerep miatt. Ezzel a szereppel egy fantasztikus utazás vette kezdetét, mely során erős, szexi, ezerarcú karaktereket játszott el, és Hollywood egyik legelismertebb színésznője lett. A legtöbb filmje igazi klasszikus lett, mint a Thelma és Louise, Baseball bikák vagy a Rocky Horror Picture Show. 40 éven át tartó kiváló színészi karrierje során 5 Oscar-díj jelölést kapott, 1995-ben pedig elnyerte a Legjobb női főszerepért járó arany szobrocskát a Ments meg, Uram!-ban nyújtott alakításáért.