A legjobb szépségkezelések nőknek

2016. február 12.
A Valentin-nap kapcsán sokszálas csokorba kötöttük a kedvenc aktuális kezeléseinket, amelyek között édes, orvosi és fogyasztó-gyógyító verzió is akadt, és egy biztos, nem csak a szerelem ünnepén örülnek neki a nők..


Skin Comfort Atelier, a bőrnyugtatás, és az anti-aging magasfoka

A Natura Bissé luxus márkanévhez kötődik a Ceautical termékcsalád, mely speciálisan kifejlesztett kozmetikum, bőrünk két alapvető igényét kielégítve. A bőrnyugtatás, és az anti-aging a két fő irány, melyek hatóanyag kombinációjának köszönhetően, a bőr feltöltődik, megnyugszik, búcsut intve az érzékenységnek, vörösségnek, húzódásnak, és szárazságnak. A márka ezen kozmetikumai hipoallergének, parabén, szappan, és alkohol mentesek. A bőrnyugtató és fiatalító kezelés, 60 percben a következőeket tartalmazza: A bőr letisztítása után, a gyengéd zöld teás, bodza kivonatos előkészítés után következik az elhalt hámsejtek rendkívül óvatos eltávolítása. Egy kétfázisú enzimatikus peelinggel, mely a még legérzékenyebb, szinte már mindenre égő, viszkető, csípő érzéssel reagáló bőrt is kíméletesen, biztonságosan hámlasztja, miközben újjávarázsolja azt. Az ampullába zárt szérum koncentrátum a Tolarence neuro peptide concentrate, lifting hatása mellett, emeli bőrünk béta-endorfinjait, másképpen boldogság molekuláinkat. Kollagén szintünk, és termelésünk emelkedik, bőrünk megemelkedik, hidratálttá, táplálttá, komfortossá válik. A Natura Bissé által speciálisan kifejlesztett lifting masszázs, bővelkedik kényeztető mozdulatokban, és kozmetikai kezelésben még nem alkalmazott lifting technikával. A kollagén, és a komfort további növelése érdekében a Tolerance Recovery krém csodálatos keveréke az olyan tápláló hatóanyagoknak, mint a shea vaj, avokádó olaj, mangó vaj, ADEF vitaminok, melyek maradéktalanul a bőrbe szívódnak, és nem hagynak olajos utóérzetet, sőt könnyűnek, légiesnek érezzük bőrünket. Amíg lezárásként a papayás komfort maszk bőrnyugtató hatását élvezhetjük, egy kis plusz kényeztetés sem marad el, a Natura Bissé szakember száraz kézbőrünket is átvarázsolja. A rituálé egy aroma-olajos elköszönéssel zárul, és garantált, hogy búcsút inthetünk érzékeny, fáradt arcbőrünknek.

A kezelés ára: 19 500 Ft
A Natura Bissé oldala

A csoki erejével

Ha a cél, hogy a megajándékozott egyszerre lazuljon és szépüljön, a Danubius Health Spar Resort Bőrtápláló csokoládé-méz masszázsa lehet telitalálat. A szállodai szépségszalonban, diszkréten megvilágított kabinban halk zene, kényelmes kezelőágy, puha textíliák és szakértő kezek várnak, a masszázs maga pedig egy mézédes csoda. Szerencsére ugyanakkor attól nem kell tartanunk, hogy egy hangzatos elnevezés mögé bújtatott átlagosan kellemes kezelés, itt ténylegesen a merev izmok lazítása, relaxáció, bőrtáplálás, bőrfiatalítás és regenerálás folyik a szépítő-lazító 60 perc alatt.

A kezelésben ötvözik a hagyományos szárazkefe masszázst, valamint a csokoládé-méz relaxáló masszázs áldásos hatásait. Különlegessége, hogy egy kakaóvajat tartalmazó speciális, növényi hatóanyagokban gazdag mézes géllel történik, mely vízzel elegyedve ápoló tejjé alakul, majd a masszázs során maradéktalanul beszívódik a bőrbe, így fejtve ki intenzív bőrápoló hatását. Mindeközben ellenállhatatlan csokoládé illata segíti a tökéletes ellazulást. A hagyományos csokoládé masszázsokkal szemben zuhanyozni, lefürödni a masszázs után nem szükséges, sőt kifejezetten nem is ajánlott, hogy az összetevők kifejthessék áldásos hatásukat.     

Ára: 50 perc, ára: 15 000 Ft (DHSR Margitsziget, DHSR Hévíz, DHSR Aqua, DHSR Helia, DHSR Bük, DHSR Sárvár)
www.danubiushotels.hu

BABOR Neuro-sensitive kezelés

A kezelés a kifejezetten száraz, érzékeny bőrű nőknek lehet csodaszer. Az arckezelés természetesen a megszokott letisztítással kezdődik, (Hy-öl+phytoactive sensitive) majd, mivel a hagyományos, szemcsés bőrradírt nehezen viseli az érzékeny bőr, következik egy enzimes peeling (Ultimate peeling liquid). A mélytisztítás felelőse a Doctor Babor Ultimate peeling mask, amire határozottan finom, hűsítő szakaszként érkezik a tonizálás Thermal spray-vel. A kedvenc részünk mégis az ampulla masszázs (Mickro ult.ECM repair fluid), és amikor azt hinnénk, több kényeztető forduló már nem jöhet, érkezik a Ricky Welch masszázs (Intensive Calming cream). A kezelés során a szemkörnyékre is külön figyelmet fordítanak (Ultimate perfecting eye cream), és hogy valóban, hosszan tartóan sima, megújult bőrrel távozzunk, záróakkordként következik a Refreshing Foam mask.

Ára: A kezelések személyre szabottak, a mi esetünkben 20 000 forint értékű volt.
www.babor.hu

Five Elements Lifestyle program

A személyre szabott életmódváltó és testmegújító programsor öt lépcsőfokából mi egyet teszteltünk, és fájdalmasan szép élmény volt. Az állapotfelmérés, dietetikai tanácsadás, méregtelenítés + Miaomei masszázs, privát fitnesz és bőrszépítés mesterötöséből mi a hármas sorszám alatt sorakozó Miaomei masszázsnak vetettük alá magunkat, és pillanatnyi megszakításokkal ugyan, de minden fájdalmas pillanatát élveztük.

Maga a masszázs, egy több ezer éves tapasztalatot magába foglaló kínai tradicionális egészségmegőrző kezelés, amelynek összehangolt elemei szigorúan egymásra épülnek, kiegészítik és erősítik egymást. Az akupresszúrás pontok néhol picit kellemetlen, vagy éppen szinte fájdalmasba átcsapó stimulálása erősíti az immunrendszert, normalizálja a vérnyomást, gyógyító hatással van az emésztőrendszeri problémákra, a stresszre, ízületi problémákra és a fejfájásra. Vigyázat, amellett, hogy szinte mesébe illő eredményekkel kecsegtet, és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, a fogyást is serkenti masszázs, és bár messze áll a kifejezetten lazító-kényeztető társaitól, mégis addiktív lehet. Pezsdít, gyógyít egyszerre, azoknak lehet tökéletes ajándék, akikről tudjuk, hogy elviselik a helyenkénti kellemetlenségeket, és nagyon céltudatosan szeretnének gyógyulni, fogyni…

Ára: a masszázs maga egy órát tart és 7500 forintba kerül. A teljes ötlépcsős programért látogassatok el az oldalra.
www.otelem.hu


Aranyló arckezelés

A márkától egyik nagy kedvencünk a Mélytisztító & Pórusösszehúzó Arckezelés, de egy ilyen különleges, a szerelemnek szentelt ünnepen mi mást is választhatnánk az Omorovicza kínálatából, mint a Gold Facialt… A kényeztető, feltöltő, luxuskezelés pont olyan, mint amilyennek a neve alapján ígérkezik. A dupla tőzegiszap-pakolás a startgomb a kényeztető kezelésen, amelynek célja nem más, mint a tisztítás, finom hámlasztás. Ez gyönyörűen megnyugtatja az érzékeny bőrt, és összehúzza a pórusokat, majd jön a kezelés csúcsát jelentő rózsaillatú aranymaszk, erősítve, felöltve a bőrünket. A befejezés sem kevésbé szerethető, tradicionális arcmasszázs, és egy kis jótékony csillámos olajos bekenés zárja a sort, a dekoltázson és a karokon is. A Gold Body Setet (Kristályos Arany Hámosító és Csillámló Arany Olaj) egyébként jelentős árengedménnyel lehet megvásárolni.

Ára: A 75 perces kezelés 28 000 Ft
www.omorovicza.hu