A három kedvencünk: kihagyhatatlan tavaszi szépségnagyágyúk

2016. április 05.
A tavasz első napsugarai és az évszakhoz illő hőmérséklet minket is megihletett. Három olyan favoritunkat mutatjuk be, amiknek jó hasznát vesszük a piperéink között!

Imádnivaló mattítás

Az Erborian Seve de Bamboo Matte pórusösszehúzó, mattító szérum szinte láthatatlanná varázsolja a pórusokat, és pár csepp belőle látványosan megoldja a bőrön fénylő zsiradékproblémát. A bambusz szénnek köszönhetően mattítja a bőrt, miközben feltölti és energetizálja, ráadásul az egész nap folyamán biztosítja a bőr hidratáltságát és megakadályozza a túlzott faggyútermelést. Főleg fiatal, valamint vegyes és zsíros bőrre ajánlott, de idősebbek is használhatják, különösen smink fölé, a kritikus, könnyen kifényesedő területekre!

Ikonikus ecset

A Shiseido Perfect Foundation Brush ecset az egyik méltán híres sztárja a márkának. És mitől is olyan különleges a professzionális felhasználók körében is menőnek szmító ecset? Attól, hogy tényleg tökéletes alapozást biztosít, meseszépen fedhetsz vele és kifejezetten természetes finisht érhetsz el vele. Bármilyen alapozóval dolgozhatsz vele, legyen az púder, krém- vagy folyékony alapozó. Az enyhén ferde ecsetvégnek köszönhetően nagy alapozósávokra sem kell számítanod. Egyszerűen zseniális.

Addiktív bőrmegújító

A márka viszonylag új belépőnek számít a magyar piacunk, de szerintünk nagyon szépen be fog illeszkedni, legalábbis, ha olyan termékeivel kezdünk el egymásra találni, mint a Kiehl’s Over-Night Biological Peel. Az éjszakai biológiai hámlasztó hatású, sejtaktivitást serkentő készítmény egyszerűen csoda, sőt, mentőöv. Azoknak, akiknek az érzékeny bőre nem szereti a durva, szemcsés bőrradírokat, de mindenképp vágyna a bőrmegújításra. erkenti a sejtek aktivitását az elhalt hámsejtek eltávolítását.