Három tavaszi szépítésznagyágyú

2016. április 22.
A tavaszhoz szépen, lassan egészen hozzászokunk, és talán már érlelődik fokozatosan a „nyári bombaforma” jelentősége is bennünk. Amennyiben igen, és célunk a csúcsformára való felkészülés, segítünk pár bőrszépítő újdonsággal!


Narancsbőrkezelés otthon

Tavasszal szinte bármire hajlandóak vagyunk azért, hogy az első nyári napsugarakat már narancsbőrmentesen és gyönyörűen feszes testkontúrral köszönthessük. Nincs könnyű dolgunk, a rugalmasságát vesztett bőrünkön az edzés és diéta ellenére is ott viríthatnak a többnyire megszokhatatlan látványt nyújtó gödröcskék. A tavaszi újdonságok közül éppen ezt a területet, illetve problémakört érinti és kezeli a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni otthoni készülék.

A szuper kis szerkezettel 4 professzionális, szalonokban használt narancsbőr elleni technológia hatékonyságát élvezhetjük otthon, kényelmesen. A kezelések lelkét a rádiófrekvenciás testfeszesítés adja, amely látványosan megújítja a laza szerkezetű, megnyúlt bőrt. Mindezt az ultrahangos mélymasszás, a vörös LED fényterápia és a vibrációs masszázs erőteljes keringésfokozó és zsírcsökkentő hatása koronázza meg. Fontos tényező az is, hogy a kezelés egyáltalán nem fájdalmas vagy kellemetlen, sokkal inkább vérpezsdítő élmény, amit hetente 2-3 alkalommal érdemes elvégeznünk.

Leradírozott évek

A tavaszi megújulásban komoly segítséget jelenthetnek a megújult összetételű Image termékcsalád tagjai, amelyek, most még hatékonyabb, és méginkább regeneráló kezeléseket tesznek lehetővé. Az egyórás arckezelések különlegessége, hogy egy lépésben hámlasztanak és táplálnak, vagyis egészen gyors, látványos változást hoznak.

A mi kedvencünk közülük az Image Signature Lift arckezelés, vagyis a C-vitamin specialista, ami (túlzás nélkül) tényleg mindent tud. A tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, társaihoz hasonlóan feszesít, miközben fényt és ragyogást ad, táplál és hidratál. Az Image peeling vezető, eredményorientált kezelése gyümölcs enzimeket kombinál, hogy felgyorsítsa a sejtszintű megújulást. Tápláló C-vitaminnal és Centella őssejtekkel nyugtatja a kipirosodást, és erősíti a rozáceára hajlamos bőrt. És ami ebben a szezonban a szépségkezelések és -termékek terén a jelszól, azonnali ragyogást biztosít, amellett, hogy a bőr élettel teli lesz és megújul. Kell ennél több?

Zseniális szépítőduó

Az új Truvivity by Nutrilite komplex bőrszépítő rendszer éjjel-nappal hidratálja és belülről szépíti a bőrt. A szuperduó egy éjszaka ható táplálékkiegészítőből és egy nappal fogyasztandó italporból áll, amelyekben a PhytoInfuse™ és PhytoCeramide hatóanyag-együttest a főszereplők, jelentősen hozzájárulva a kollagén termeléshez. A kollagén az irha és a felhám egészségének fenntartásában játszik döntő szerepet, segítségével a bőr hialuronsav és vízmegkötő képessége jelentősen javul. A gyönyörű, letisztult külsőt kapó szépítész-kettős kétségtelenül az egyik legizgalmasabb és hatásosabb tavaszi újdonság a szépségszektorban.