Turbóterápia a narancsbőr ellen

2016. július 25.
A nők 90 százaléka küzd narancsbőrrel, ami bár mára nem titok, hogy nagyon is létező jelenség, amégis a megszokhatatlan, és elfogadhatatlan kategóriába tartozó testi jelenség. Mi ezúttal nem elégedtünk meg a bőséges folyadékfogyasztás és sport szuperkettősén túllépve egy Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet vetettünk be. Nem kis ideig, nem kis kitartással, de cserébe egészen sikeresen.

A legtöbbünknek a combok, fenék táján burjánzó gödröcskéket évek kitartó munkájával sem sikerült végleg száműznünk, sőt, áltanában jelentősen finomítani látványukon is csak álom maradt. Eddig.

A 10 hetes tesztidőszakra kapott otthoni Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép még a kevésbé kitartóaknak is nagy barátja lehet. Előnye, hogy nem kell drága, a város távoli pontjaiban nyílt szalonokat látogatnunk, hanem az otthonunk falai közt, diszkrét magányban kelhetünk harcra a narancsbőr látványával, egyúttal feszesíthetjük a bőrünket.

Mi is ez pontosan?

A legújabb generációs ForeverBeauty 4TECH egy csinos, egy finom női kézben is praktikusan és kényelmesen elférő készülék, az első olyan a műfaját tekintve, amely a szépségszalonok jól bevált anticellulit technológiáit egyesítve, több fronton lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen. Szerencsére még csak nehezen emészthető, többoldalas technológiai hátteret elemző olvasmányon sem kell átrágnunk magunkat, hiszen bár valóban komoly technikai áll mögötte, működését, ígéreteit, használatát megérteni egyszerű. A komplex szerkezet 4 fronton és 4 különböző, beállítható programmal alkot nagyon nekünk, helyettünk. Egyszerre képes rádiófrekvenciás bőrmegújításra, ultrahangos mélymasszázsra, vörös LED fényterápiára és vibrációs masszázsra.

Egyszerre egy-egy kiszemelt területet lefedve felületi kezelés helyett a probléma gyökerére hat. A 15 perces „kezelési szakaszok” erősségét ráadásul szabályozni is tudjuk, mindezt pedig egy kiadósabb tévézéssel is egybeköthetjük. Eközben a géphez biztosított gél segítségével a házi csodagépezet szépen, és biztosan dolgozik, mégpedig a bőr mélyében gyökerező valódi okok ellen..

Miért szerettük meg?

Mi körülbelül a második héten tapasztaltunk érezhető javulást, feszesebb lett a bőrünk, és egyenletesebb bőrképünk a comb hátsó részén, és bár tény, hogy a 2-3 naponkénti ismétléssel beiktatott házi kezeléssorozat mellett rengeteg folyadék, és némi edzés is helyet kapott, már a kezdeti eredmények meggyőzőek, sőt, inspirálóak voltak.

A második hónap végére a komolyabb gödröcskék is „megemberelték” magukat és tényleg szemmel láthatóan csökkentek, de a bőr rugalmasságának javulása is egyértelmű volt. Az okos miniszerkezet és a jólesően bizsergető gél kitartó, 10 héten át tartó bevetése tehát a mi esetünkben nagyon eredményes volt, és bár tényleg kell némi idő, és kitartás hozzá, abszolút megérte. Miután még több felületen szeretnénk, hogyha bizonyítana a kis gép, ezért egy hosszabb, otthoni láblógatós, téli időszakban biztosan szívesen újra elővennénk.


(Profimédia – Red Dot)

Mi okozza a narancsbőrt?

A narancsbőrt óriásira dagadt zsírsejtek okozzák, amelyek áttüremkednek a bőr megnyúlt kollagén rostjai között és egyenetlenné teszik a bőrfelszínt.

Éppen ezért az igazán hatékony narancsbőr elleni terápia egyszerre mindkét jelenség ellen hat:
1. csökkenti a bőr alatti zsírsejtek méretét és
2. megerősíti a kötőszövetet, ezáltal feszesíti a bőrt. A nyirokkeringés fokozása (és így a narancsbőrös zóna vizesedésének csökkentése) szintén része a narancsbőr elleni terápiának. Bár ez a már meglévő narancsbőr ellen önmagában kevés lenne, a vizesedés csökkenése enyhítheti a narancsbőr „tésztás” kinézetét, és a megelőzésben is segít.