Három nyári szépségápolási nagyágyú nyárra

2016. augusztus 01.
Ha nyár, akkor vidámság, pörgés, felszabadultság. Miért pont a szépségápolás miatt kellene aggódnod? Összeszedtünk három praktikus terméket, ami megkönnyíti a nyári szépségápolási rutinodat.


Bőrpuhító zuhany – Eucerin AQUAporin ACTIVE Frissítő tusfürdő

Nyáron a napsütés, a forróság, a strand és a tenger vize még inkább megviseli bőrünket, ezért a hidratálás elengedhetetlen. Ehhez nyújt megoldást az Eucerin AQUAporin ACTIVE termékcsalád, köztünk a kedvencünk, a tüsfürdő, ami nem kevesebbre, mint egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos felfedezésre alapoz. A bőr saját hidratációs hálózatát használva teszi azt puhává, rugalmassá és üde tapintásúvá. A folyamatot a glüko-glicerol hatóanyag segíti azáltal, hogy serkenti az új aquaporin csatornák képződését és ezáltal javítja a nedvességeloszlást a bőrben.

Tusfürdő ára: 3090 Ft

Gyorsan tisztuló arc – Nivea arctisztító kendők

Előfordul, hogy egy átbulizott éjszaka után nem is vágyunk másra, csak hogy hazaérve bedőljünk az ágyba. Ilyenkor gyakran a smink eltávolítása és az arcápolás az utolsó gondolatunk, pedig a bőrünknek nagy szüksége lenne erre, hiszen csak így tud mindig üde és egészséges maradni. Ez a procedúra a Nivea artisztító kendőkkel most lényegesen meggyorsítható. Csak annyit kell tennünk, hogy a bőrtípusunknak megfelelő kendővel áttöröljük az arcunkat, és már kész is. Bármikor jól jön, ha nincs időnk a teljes arctisztítási rutin elvégzésére, így remek társunk lehet sportolás után, utazás közben vagy az iskolában is.

Ára: 1349 Ft (25 db / csomag)

Topformában lévő lábfejek – Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben

A lábgomba kialakulásának veszélye mindenkit érint. A nyári hónapokban, amikor strandra járunk, illetve gyakrabban húzunk papucsot vagy szandált, ez a veszély megnőhet. A Hansaplast lábspray használata fertőtlenít, kellemes hűsítő érzést biztosít, és megelőzi a lábgomba kialakulását, így nyugodt szívvel vághatunk neki a nyárnak, nyaralásnak, sportolásnak. Terápiás kezelés mellé is ajánlott. Csak patikákban kapható.

Ára: 990 Ft