Az ősz jelmondata: Anti-aging a hajnak is!

2016. szeptember 01.
A Marie Claire őszi lapszámai nagy dózisban szólnak majd arról is, hogyan regeneráljuk bőrünket a nagy nyaralás, és napozási szezon után, illetve hogyan próbáljuk megállítani az idő múlásának látható jeleit az arcunkon. Ezúttal elöljáróban, ugyanakkor a hajra fókuszálva mutatunk be egy izgalmas és kifejezetten hatásos őszi hajkezelést!


Profimedia – Red Dot

A kezelés neve:
KEVIN.MURPHY ANTI-AGEING

A kezelés lényege: Erősíti a hajszálakat, miközben fényt ad, és hidratál

A kezelés lépései:

1. Egy kényelmes, masszázsszékben első lépésként bevizezték a hajunkat.
2. Majd egy kicsit nagyobb mennyiségű MAXI.WASH sampont vittek fel a hajra, illetve a fejbőrre, és gyengéden bemasszírozták.
3. A következő lépés legalább ilyen kellemes volt, felmelegített törölközőt használva takarták be a nyár „viszontagságainak” kitett hajunkat.
4. Ezt követően egy törlő mozdulattal lehúzták a fejről, majd lágy öblítés következett.
5. Ismételt hajmosáshoz a YOUNG.AGAIN.WASH-t használták.
6. A kezelés főszereplője, az erősen dehidratált vagy kémiailag igénybevett, roncsolt hajjal is megbirkózó ANTI.AGING szérum ezen a ponton került képbe, szépen és egyenletesen vitték fel a sprőd, és kifejezetten száraz hajunkra.
7. 5-10 perces masszázzsal tették teljessé a kezelést, majd újra jött a forró törölközős lépés, az alapos öblítés, és persze a balzsamozás sem maradt el!

A kezelés ára: 8 900 Ft

A kezelés eredménye: Ennek a kezelésnek az esetében – több, hasonló hidratáló, regeneráló hajkezelés tapasztalata után – egy fontos dolgot emelnénk ki, mégpedig az eredmény és a ráfordított időfordított arányát. Kevesebb, mint egy óra alatt tényleg egészen megváltozott állapotú hajjal hagytuk el a fodrászatot. Egészen puha, bársonyos tapintású hajszálakkal, láthatóan hidratáltabb, és fényesebb hajjal. Ráadásul a „4-5 hajmosáson át tartó hatás” sem bizonyult túlzásnak, 3 hajmosás után legalábbis még mindig óriási a különbség a kezelés előtti az élettelen, kiszáradt tincsekhez képest…