Miskolctapolcán megnyílt Magyarország első !QMS SPA-ja

2016. október 17.
A májusban megnyílt luxus hotel, az Avalon Resort & SPA a wellness és szépségápolás tekintetében is csak a legjobbal elégszik meg. Az innovációról és kiváló minőségről ismert létesítmény ezúttal egy világszínvonalon elismert szolgáltatással bővíti SPA részlegét. A World’s SPA and Wellness Awards-on 2015-ben és 2016-ban is a legjobbnak választott kozmetikum, a !QMS feltalálója, Dr. Erich Schulte ünnepélyes keretek között nyitotta meg Magyarországon az első ilyen típusú kezeléseket alkalmazó !QMS SPA-ját. A mai nappal az Avalon Resort & SPA felkerült a világ !QMS SPA térképére.

Az alig több mint egy éves miskolctapolcai Avalon Park családi szórakoztató központ már számos turisztikai és gastro díj büszke tulajdonosa. A kiváló minőséget állandóan szem előtt tartva mától a világszínvonalú, díjnyertes fiatalító kozmetikai kezelés, a !QMS is elérhető az Avalon Resort & SPA wellness szolgáltatásai között. Magyarország első !QMS SPA-ját maga az eljárásnak a feltalálója, Dr. Erich Schulte nyitotta meg.

Örök idők óta foglalkoztatja az embereket a kérdés, hogy hogyan őrizhetik meg a fiatalságukat, vagy ha már megjelentek az első ráncok, akkor hogyan csökkenthetik azokat, állíthatják meg a folyamatot Az Avalon Resort & SPA-ban elérhető világszínvonalú !QMS kezelés megváltoztatta az eddigi bőrfiatalítási gyakorlatokat.

Az orvostudományi alapokon nyugvó kollagén visszapótlási !QMS eljárás során a bőrünk visszanyeri egészséges állapotát és rugalmasságát. A kezelés során a fiatal, egészséges bőrt biztosító természetes kollagént manuális módon juttatják be mély rétegekbe, ezáltal nem csak a ráncok elhalványodásában, a tónusok megemelkedésében és a bőr hidratáltságán fejti ki pozitív hatását, de a kezelés képes a rosacearan, a pigmentfoltokon, az aknés bőrőn és a cellulitiszen is segíteni. A vendég a kezelések során relaxálva nyeri vissza egészséges, fiatal bőrét az arcán, vagy egyedülálló módon akár a dekoltázsán és a kézfején is.