Fürdőbérlet ajándékba?

2016. december 02.
Senki sem szeretné, ha ajándéka elindulna egy véget nem érő körforgás útján, mígnem egyszer csak újra visszakerül hozzá, akitől elindult. Ez a kudarc könnyen elkerülhetjük az egyik, szerintünk legmenőbb ajándékötlettel, a magyarországi fürdőkbe, gyógyfürdőkbe szóló bérlettel!

Ha nem felesleges használati tárgyakat és ruhadarabokat teszünk a csizmába, vagy a fa alá, hanem testet és lelket egyaránt felüdítő élményt. A magyarországi fürdők, gyógyfürdők ajánlataival biztosan nem fogunk mellé, hiszen ismerős, egészen szeretnivaló élmény lehet sokaknak a téli időszakban igénybe vett fürdőszolgáltatások.

A kényeztető kikapcsolódást, a masszázst, a fürdőzést, a szaunázás lehetőségét pedig nagy eséllyel mindenki értékelni fogja. A fürdők téli kampányának szlogenje: „Ajándékozzon fürdőbérletet!” A felhívás egyrészt segít az ajándékozás okozta dilemmák megoldásában, másrészt rámutat arra, hogy az ünnepek elmúltával is megérdemlik szeretteink a kikapcsolódást, kényeztetést, hiszen a bérletek nem egyszeri élményt nyújtanak, így biztosak lehetünk abban, hogy akit fürdőbérlettel lepünk meg, egészségesebben, kipihentebben néz az új év kihívásai elé. Kívánhatunk-e ennél szebb és hasznosabb ajándékot becsomagolni azoknak, akik a legfontosabbak számunkra?

Az ajándékozzon fürdőbérletet kampány keretében az egyes fürdők ajánlatairól a fürdők saját weboldalán tájékozódhattok. Érdemes böngészni, mert a fürdők egyedileg állíthatják össze karácsonyi ajánlataikat saját szolgáltatás-kínálatukból – akciókkal, egyedi kedvezményekkel, lehetőségekkel.