Megnyílt az első Adrienne Feller Store

2016. december 07.
Megnyitotta kapuját az első Adrienne Feller Store a MOM Park Piazza szintjén. A szépségápolási szakma előtt közel 10 éve jól ismert magyar prémium márka - a webes jelenlét után - mostantól a nagyközönség számára is közvetlenül elérhetővé válik. Feller Adrienne, a márka megálmodója, az aromaterápiából és az illóolajokból merített ihletet a 100 százalékban természetes alapanyagból készült termékei megalkotásához.

Az Adrienne Feller márka kilépése a nagyközönség elé, közel 20 éve tartó organikus fejlődés eredménye, a családi vállalkozásként indult, az aromaterápia oktatására a kezdetektől nagy hangsúlyt fektető Panarom cég „nagykorúvá válása” is egyben.

„A minőségben nem ismerek kompromisszumot.”- mondta el a megnyitón Feller Adrienne, majd hozzátette: „Hisszük, hogy a bőr számára csak a természetes növényi kivonatok adhatnak hosszantartó szépséget. Termékeinket kizárólag prémium minőségű növényi olajokból, illóolajokból, kivonatokból, virágesszenciákból készítjük.”

A magyar piacon egyedülálló módon, az Adrienne Feller natúrkozmetikai termékek hazai gyártásban, csak és kizárólag természetes, azon belül is bio és Fair Trade termesztésű alapanyagokból készülnek, 100 százalékos tisztaságú olajok, friss hajtásokból készült, hazai mezőkön gyűjtött növényi kivonatok, elixírek és magyar termálvíz felhasználásával. Minden termék az emberi gondosságon és odafigyelésen alapszik, és a legmagasabb minőséget kínálja – a kortalan szépség szolgálatában.

Feller Adrienne több éves megfigyelésen alapuló meggyőződése, hogy a szépség kulcsa a lélekben rejlik, éppen ezért termékei egyszerre nyújtanak felüdülést a bőr, a test, és a lélek számára, mottója, a „Lélekre ható természet” is ezt a szemléletet közvetíti. Termékei megalkotása során az illóolajok felhasználásának több ezer éves hagyományára és hatásmechanizmusuk korszerű tudományos eredményeire épít. Alapelve, hogy a bőr táplálására kizárólag élő, természetes anyag képes, éppen ezért a szépséget szolgáló kozmetikumoknak egyben az egészséget is támogatniuk kell. A tökéletes megoldást az ADRIENNE FELLER kozmetikai termékek kínálják, melyek az illóolajok dinamizmusával erősítik az immunrendszert, aktiválják a sejtműködést és harmonizálják a lelki folyamatokat. A most megnyílt márkabolt erősíti a személyes kapcsolatot a nagyközönség és a termékek alkotója, Feller Adrienne között.