Szépítő balzsammal a női egyenjogúságért

2017. január 24.
Figyelemreméltó és kreatív módon tesz a L'Occitane Alapítvány a női emancipációért. A Shea vajas ibolya jótékonysági balzsam - tisztelgés a nők előtt, az eladásából befolyó profit 100 százalékával pedig olyan civil szervezeteket támogatnak, amelyek a nők egyenjogúságáért harcolnak.

A Shea vajas kollekció emblematikus példája a márka elkötelezett tevékenységeinek. Gazdag shea vaj tartalmának köszönhetően ez a finom ibolya illatú balzsam segít táplálni, hidratálni és óvni az ajkakat, a bőrt és a hajat. Az eladásból származó profit* 100%-a egy civil szervezeteket támogató projekt keretében az Egyesült Nemzetek Szervezete nőknek szóló partnerkapcsolatot finanszíroz, a nők fontosságát kiemelve a világban, a L’OCCITANE Alapítvány segítségével.

A L’OCCITANE által felhasznált, „nők aranyának” is nevezett sokoldalú Shea vaj egyébként egy fenntartható, fair trade partnerkapcsolatból származik… A L’OCCITANE az 1980-as évek óta ápolja és fejleszti ezt a partnerkapcsolatot Burkina Fasó-val. Hogy még ennél is jobban támogathassa a nőket, 2006-ban megszületett a L’OCCITANE Alapítvány, amely segíti a nők emancipációját képzésekkel és a női vállalkozások fellendítésével.