A 3 legszebb smink az Oscar-gáláról

Az Oscar-gáláról szóló hírműsorok és online tudósítások a díjazottak rangosra mellett kiemelten foglalkoznak a jelöltek, a díjazottak és a meghívott hírességek vörös szőnyegen viselt, többnyire álomszép, néha pedig egészen extrém kreációival is. Mi ezúttal ennél is tovább mentünk, és a megjelent sztárok sminkjét rangsoroltuk, mégpedig a "Szofisztikált make-up" kategóriában. Következzenek szerkesztőségi kedvenceink!

Alicia Vikander
A dán lány Oscar-díjas színésznője, egy teljesen hétköznapi konttyal is képes volt lélegzetelállítóan festeni. Könnyed, sikkes stílusa és visszafogott sminkje, kellemes kontrasztban állt strukturált nyakvonalú ruhájával, és ragyogó nyakékével. Abszolút kedvencünk volt idén!

Chrissy Teigen
Az egzotikus szépségű Chrissy Teigen általában humorával és istennőket megszégyenítő vibrálásával nyűgöz le minket, de most a sminkje állt a főszerepben nálunk. Ragyogó, bronzos szemhéja, arca és ajkai kihansúlyozták mélybarna szemeit. A hatást pedig tovább fokozta szikrázó arany fülbevalója.    

Emma Stone
Emma Stone tetőtől-talpig és szó szerint “bearanyozta” az estét. Mindig vörösesbarna hajszíne most enyhe arany árnyalatot is kapott, amit visszafogott pirosítójában is visszaköszönt. Egységes arany megjelenését egy merész burgundi vörös rúzzsal törte meg, és így végül nem csak az Oscar-díjat vehette át, hanem egyúttal a mi különdíjunkat is elvitte.