Arcplasztika helyett mélyizommasszázs

2017. március 06.
Megereszkedett, tónusát vesztett arcbőr, elmosódott arckontúr, fáradt, szomorú arcvonások: a bőröregedés jellemző tünetei. Folyamatosan az idő múlására emlékeztetnek, és még akkor sem békülünk ki velük, ha elfogadjuk, ez az élet rendje.

Szerencsére egyre több hatékony eljárás létezik már a bőrfeszesség csökkenésének lassítására, a bőr tónusának megőrzésére. Mi most egy magyar fejlesztést próbáltunk ki: a DRHAZI Arcizomemelő, bio arcplasztika kezelést, mely 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó készítményekkel adja vissza az arcbőr fiatalos kinézetét.

A holisztikus szemléletű Facelift-arcmasszázsok néhány éve jöttek divatba, és ha rendszeresen végezzük otthon a megtanult mozdulatokat az arcunkon, tényleg látványos eredményeket érhetünk el vele az arc feszességének visszanyerése érdekében. Sokunknak azonban nincs igazán ideje ezzel bíbelődni, meg hát lusták is vagyunk, ezért jobb szeretünk bizonyos időközönként elmenni a kozmetikushoz, és átadni magunkat a szakember kényeztetésének. A DRHAZI Arcizomemelő, bio arcplasztika kezelésben az a jó, hogy a klasszikus bőrregeneráláson, anti-aging ápoláson és kényeztetésen túl részét képezi egy különleges, az arcizmokat revitalizáló manuális módszer, amitől az elfáradt, elmosódott arckontúr erőre kap.

Tisztítás

A kezelés első lépése az arcbőr letisztítása egy mélytisztítóval. Ezután a kozmetikus egy gyümölcssavas hámlasztó készítményt tesz fel a bőrre, ami azonnal dolgozni kezd. Szinte érezzük, ahogy a krém alatt az elhalt hámsejtek szépen leválnak a bőrfelszínről, enyhe bizsergő, csipkedő érzés kíséretében. Ettől a bőr megtisztul, szabaddá válik az út a hatóanyagok számára, hogy azok a bőr mélyebb rétegeiben fejtsék ki jótékony hatásukat.

Mezoterápia extra feltöltő szérummal

Ne izguljunk, ebben a kezelésben tű nélküli mezoterápiáról van szó, aminek a lényege, hogy a hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe tudják bejuttatni egy tudományos fejlesztés, az elektroporáció segítségével. Kellemes, simogató érzés, ahogy a kezelőfej végigsiklik a bőrön, és a hálás bőr issza magába a kezeléshez használt, a márka saját fejlesztésű szérumjának bőrregeneráló összetevőit. Ezt követően hidegterápiás hatóanyagcsapdával gondoskodnak arról, hogy a high-tech hatóanyagok akár 1 hétig belülről, sejtszinten regenerálják a bőrt.

Masszázstrió

Ritka az olyan kezelés, amely során három különböző masszázsban lehet részünk. A ráhangoló bevezető masszázs ellazítja a vendéget, majd a speciális mozdulatok mobilizálják a csontra tapadt izmokat, és felkészítik az arc izomzatát a következő lépésre. Utána egy hagyományos kényeztető masszázs következik, hogy még ellazultabb állapotba kerüljünk. Ennek során a masszázskrémbe rejtett anti-aging hatóanyagok finoman beszívódnak a bőrbe. Majd a harmadik felvonás, a mélyizommasszázs során a kozmetikus manuális munkával az arc legmélyebb izmait dolgozza meg. Finoman életre kelti a csontokra tapadt, soha nem használt izomrostokat. Ezáltal beindul a vér- és nyirokkeringés, eltűnnek az ödémák az arcról, fokozódik az anyagcsere, helyreáll az elmosódott arckontúr.

És valóban, a kezelés után a tükörből egy sokkal kipihentebb arc nézett vissza rám, a vonásaim kisimultak, az arcbőröm szemmel láthatóan rugalmasabb, feszesebb lett. Egy kezelés is látványos eredményt hoz, de ha kúraszerűen vesszük igénybe – a szakemberek 6 kezelést ajánlanak –, akkor tartósabb eredményre számíthatunk.

A kezelés ára: 36 800 Ft (120 perc), 44 900 Ft (150 perc)

További információ: www.drhazi.hu