Tavaszi szépségkezelés tesztek

2017. március 10.
A tél során megfáradt bőrünkre, arcunkra a tavasz közeledtével igencsak ráfér a megújulás. Immár hagyomány, hogy szezononként egyszer, kollégáink segítségével teszteljük a legizgalmasabb kezeléseket, szépítő eljárásokat az áprilisi lapszámunk Beauty extra mellékletében. Íme egy kis ízelítő az új lapszámunkban megjelent cikkből!

Komplett testszépítés

Aki kipróbálta: Békefi Eszter művészeti vezető
A kezelés: Differenciált Cellulit Terápia (DCT®)
Mit ígér: Méregtelenítés, zsírcsökkentés, kötőszövet-feszesítés. A DCT® az egyik leghatékonyabb és legsikeresebb kezelés a narancsbőr ellen, ami nem véletlenül népszerű negyven országban. A DCT® több professzionális gépet, illetve kezelést alkalmaz meghatározott sorrendben és gyakorisággal: a salaktalanító és zsírégető testtekercselést, mely egy speciális krém felvitele után történik, kedvencemet, a nyirokkeringést segítő és fogyasztó hatású Slide-Stylert, mely csúszóhullám masszázst alkalmaz egy hatalmas csizmában, a cellulit leghatékonyabb fegyverét, a fekvő infraszaunára emlékeztető és nagyon népszerű Vacustylert, melyben annyira jó érzés lenni, hogy ha tehetném, minden nap befeküdnék. Végül a zsírgyilkos köpölyözést, mely kevésbé kellemes érzés, viszont annyira hatékony, hogy a kezelés másnapján már szemmel látható volt a javulás.
Tapasztalat: Ami szimpatikussá és hitelessé tette számomra a kezelést, az a személyre szabott, egyedülálló számítógépes program segítségével összeállított kezelési terv, mely a legoptimálisabb eredményt ígéri. És az ígéret nem csak ígéret maradt, hiszen a kilencedik alkalom után nagyon látványos volt a végeredmény, és erre a kezelés elején és végén mért adatok összehasonlítása csak ráerősített: egy ruhamérettel csökkentem, feszesebb lett a bőröm, a narancsbőr szinte teljesen eltűnt, és aminek a legjobban örültem, hogy a „bricseszem” is szépen összezsugorodott. Nagyon elégedett vagyok a kezeléssel, és azért külön hálás vagyok, hogy sikerült betartatni velem a kezelés alatt szükséges „sokfolyadék-semmicukor-sokmozgás” alapszabályt.
Ára: 108 ezer forinttól
Bővebb infó: highcarekozmetika.hu

Újgenerációs feltöltés

Aki kipróbálta: Sütő Emese Franciska, szépség
A kezelés: YVOIRE prémium hialuronsavas feltöltés
Mit ígér: A hialuronsavas töltőanyagoknak immár az 5. generációja jelent meg a hazai piacon is, amely nemcsak többet tud, de tartósabb és biztonságosabb is a korábbiaknál.
Tapasztalat: Az Yvoire filler minimálisan módosított hialuronsavat tartalmaz, és nagy eséllyel lehet óriási favorit a területen. A töltőanyagot négyféle összetételben gyártják, így a legfinomabb ráncoktól a volumenpótlásig minden problémára megoldást nyújt, ami külön jó hír az érzékeny bőrűeknek. Én ezt a csoportot erősítem, és mivel komolyabb ráncokkal nem, csak két megtermett szem alatti karikával bírok, „a Classic kisméretű hialuronsav-molekulákat tartalmazó, bőrfelszíni ráncok töltésére alkalmas” töltőanyagot választottuk a probléma kezelésére. 20 perc, alig pár, arccsont körüli kisebb szúrás, és mintha legalább két hónapos aktív alvással és rengeteg korrektorral radíroztam volna le a karikáimat… Kifejezetten érzékeny a bőröm, így minimális duzzanatra, kipirosodásra számítottam, de csak a szúrások nyomait láttam, másnapra pedig annak sem volt nyoma. Problémás területekre, (bár nekem nincs, de mély ráncokra, haragos, homlok közötti ráncokra) szerintem ez az eddigi legjobb, zseniális megoldás, azonnali eredménnyel.
Ára: 110 000 Ft
Bővebb infó: royalclinics.hu

Profimedia – Red Dot

A virágeszenciák erejével

Aki kipróbálta: Kránicz Dorottya újságíró
A kezelés: Kaviczky Panflora’Soul / Virág Eszencia kezelés
Mit ígér: A virágok erején keresztüli fizikai és kémiai hatást. Ráadásul a virágeszenciák a limbikus rendszeren keresztül befolyásolják az aktuális lelkiállapotot is, finoman engedelmeskedve a természet törvényszerűségeinek, így hatással van az aktuális, a kezelés pillanatában fennálló lelkiállapotunkra is.
Tapasztalat: Egymással harmonizáló, testet-lelket gyönyörködtető formulák, kifinomult illatok álltak az öt érzékszervre ható innovatív protokoll középpontjában. Az én kedvenc részem a speciális masszázstechnika volt. A kezelés során lassan, aprólékosan és tényleg a legmagasabb szakértelemmel bontakoztatják ki a virágok potenciálját. Imádtam a finom illatokat, az élményt, és nem utolsósorban a hatást. A finom aromákat és a selymes textúrákat csukott szemmel, szinte alvásközeli állapotban is nagyon élveztem, a tükörben látott eredmény pedig igen meggyőző volt. A phyto-drenázs masszázs (manuálisan indukált facelifting eredménnyel) tényleg stimuláló volt, a relaxáló elemei miatt is ajánlom a lazításra és szépülésre egyszerre vágyóknak.
Ára: kb. 26 ezer Ft
Bővebb infó: kaviczkypremium.hu