Tech-neck – a legjobb nyakkrémek

2017. április 19.
A szépségipar újabb veszedelemre, a digitális eszközök okozta ráncokra figyelmeztet bennünket, amelyről a legújabb, májusi lapszámunkban is olvashattok. A cikkből következik egy kis ízelítő, két kedvenc nyakfeszesítő krémünk bemutatásával!

Tech-neck

A szépségnek ára van, persze, de igaz ez másra is. A naprakészség, az hogy mindig tudjunk a barátaink, kollégáink apró-cseprő ügyeiről, a szüntelen kapcsolat a virtuális világgal ugyancsak megkéri a magáét: elrabolja az szabadidőnket, figyelmetlenné tehet, és mint az utóbbi idők figyelmeztetéseiből kiderül, ráncosítja a nyakunkat. Méghozzá egészen fiatalon. A mélyebb nyak körüli ráncok ma már huszonéveseken feltűnnek, függetlenül attól, hogy az arcuk bőre esetleg tükörsima. A plasztikai sebészek már címkézték is a problémát: tech-neck. Kialakulását ugyanis segíti, ha naponta milliószor le-fel hajtjuk a fejünket kizárólag a telefon, a tablet kedvéért. Csatlakozhatunk az Amerikából indult fejeket fel mozgalomhoz, várhatjuk a digitális szemüvegek előretörését, de van egyszerűbb megoldás is. Az üzeneteinket, leveleinket csak bizonyos időközönként olvassuk el, high tech felhasználóként pedig keressük a high tech bőrfeszesítőket.

Milliók szemlesütve

Belegondolni is rémisztő, mennyit bámuljuk a kijelzőket és a monitorokat. Sokféle felmérés létezik, az egyik legfrissebb szerint Európában naponta több mint 500 millió ember használ digitális eszközöket, a felnőttek 90 százaléka legalább napi két, a 18-29 évesek fele legalább napi kilenc órát tölt velük. Szerencsére a szépségipar kutatói is rákapcsoltak: a jövő kozmetikumai mind jobban kitolják majd a bőrünk öregedésének az idejét.

Két kedvencünk:

A hármas hatású zseni – Omoroviza Feszesítő Nyakkrém

Tényleg igazi nagyágyú a kategóriájában, azonnal feszesít, feltölt és kisimít. A nyak és a dekoltázs bőre vékonyabb, kevésbé hidratált és sokkal inkább ki van téve a környezeti hatásoknak, amit az Omorovocza meseszépen kezel, mindezt mennyei, kellemes illattal kísérve. A bőr rugalmasssága tényleg javul, az arcvonal fokozatosan kontúrosabbá válik, a finom ráncok pedig kisimulnak a nyakon és a dekoltázson.

Ára: 35 500 Ft

Mesés illat, hidratált nyakbőr – Sisley Nyakkrém

A nyak bőrét sajnos gyakran figyelmen kívül hagyjuk az öregedésgátló bőrápolás során. Ha azonban rászánjuk magunkat az ápolására, ebben a krémben nem fogunk csalódni… A krém, gazdag formulája négy fő hatásmechanizmussal rendelkezik, az érzékeny terület szépségének megőrzéséhez.

1.Azonnali feszesítés a ratánia és palástfű kivonatoknak köszönhetően.
2.Intenzív bőrmegerősítés zabkivonattal, szója rostokkal és E-Vitaminnal
3.Egyedülálló finomítás koffeinnel , valamint vörösmoszat és vadgesztenye  kivonatokkal
4.Hidratálás és táplálás shea vajjal, glicerinnel, napraforgó olajjal és D-panthenollal

Ára: 41 990 Ft


A cikk teljes verzióját keresd a Marie Claire májusi lapszámában az újságárusoknál!