Kerek évfordulóval ünnepel Cannes-ban a L’Oréal Paris

2017. május 26.
Idén ünnepli 70. évfordulóját a Cannes-i Filmfesztivál, ami a L’Oréal Paris életében is igazi mérföldkő, hiszen immáron 20 éve hivatalos smink támogatója az év egyik legnagyobb eseményének.

A L’Oréal Paris méltóképpen ünnepli ezt a különleges évfordulót, hiszen egyedülálló attrakciókat biztosít közönsége számára: a L’Oréal Paris Open- air Cinemát, a L’Oréal Paris 100% Makeup Pop-up Boutique-ot, illetve a L’Oréal Paris Studiót. Idén először nyitja meg kapuit a L’Oréal Paris Open- air Cinema, hogy méltóképpen ünnepelje a nőket, a filmeket és a szépséget.

A moziban az elmúlt 70 év ikonikus filmjeit vetítik majd, amelyekben a L’Oréal Paris szépségnagykövetei is szerepet kaptak, többek között Susan Sarandon, Julianne Moore és Andie MacDowell. Emellett a párizsi szalon sikerére alapozva a L’Oreal Paris megnyitja exkluzív Pop-up Boutiqe-ját, amelybe kizárólag afesztivál ideje alatt térhetnek be az érdeklődők. Az üzletbe látogatók többek között egyedi, kifejezetten a Cannes-i Filmfesztiválra megalkotott sminktermékeket próbálhatnak ki, illetve szakértőktől nyerhetnek betekintést a vörös szőnyeg legfrissebb sminktrendjeibe.

Andie Macdowell, a márka egyik szépségnagykövete egy fesztiválbeszélgetésen