Szépülés az apák napi pop up spában

2017. június 09.
Az Omorovicza újabb izgalmas kooperációval készül, ezúttal az Apák Napja alkalmából. A férfiaknak szóló Pop Up Spát a Masculin Gentlemen’s Salon & Day Spával közösen álmodták meg, amelynek két hete alatt a vendégek kényeztető arckezelésen vehetnek részt a luxus szentélyben.

A minőségi, termálvizes alapanyagairól ismert kozmetikai márka az eseményre egy egyedi arckezelést állított össze, amely a pop up ideje alatt érhető el. Nem újdonság, hogy a bőr és a pórusok rendszeres kitisztítása még vonzóbbá teszi az arcbőrt, ez pedig természetesen a férfiakra is ugyanúgy igaz.

És hogy milyen kényeztető kezeléssorral várják az apukákat? A finoman illatosított természetes készítményekkel végzett hámlasztással, majd lemosással, amely felkészíti a bőrt a pórusok kitisztítására. Az ezt követően felhelyezett, ásványokban gazdag magyar tőzegiszap maszk pedig eltávolítja a szennyeződéseket, mélyen tisztítja és táplálja a bőrt. Ezt után jön az egyedülálló magyar arcmasszázs, amely amellett, hogy nyugtatja a bőrt, serkenti a mikrokeringést is, a fejbőr- és vállmasszázs pedig oldja a feszültséget és a stresszt, ami korosztálytól függetlenül minden apukának kedvező lehet.

Az arckezelés hossza 60 perc és minden bőrtípusra ajánlott. Ára 18 000 forint és csak a Masculin***** Gentlemen’s Salon & Day Spa-ban elérhető 2017. június 12 – 25. között.

A kezelés után minden vendég egy Omorovicza ajándékcsomagot kap deluxe termékmintákkal, hogy az kezelés eredménye tovább fenntartható legyen.

Időpontfoglalás: +36 1 786 4642