Last Minute beach body

2017. június 19.
Még csak most tettük meg újévi fogadalmainkat, de máris, szinte észrevétlenül elrohant az év első fele és most itt állunk a strandszezon kellős közepén. Sokunk pedig a fogadalmai felénél sem tart, már amelyek a beach body elérését célozták...

Ilyenkor már csak a villámgyors megoldások segíthetnek, melyek csodával határos változást generálnak. Összeszedtünk néhány garantáltan működőt!

Puha sarkak, babatalpak

A Mavex Calluspeeling svájci professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali eredménnyel, hihetetlenül puha babatalpakat eredményezve. A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest jelentősen biztonságosabb és sokkal rövidebb. A gyalus módszerrel szemben az alaposan felpuhított bőrt egyszer használatos, speciálisan kialakított műanyag eszközzel távolítják el, így nem áll fenn a bőr sérülésének, a bőrkeményedés túlzott mélységben való eltávolításának esélye! A Calluspeeling a legigényesebb svájci növényi kozmetikumokkal végzett kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen rózsássá és puhává válik.

Expressz feszesítés

A Maximus TriLipo kezelések a nem invazív alakformálás és bőrfeszesítés legfejlettebb megoldását képviselik! A kezelőfej három vagy több elektródája fókuszált rádiófrekvencia energiáját közvetíti a bőr mélyebb rétegeibe és eközben izomaktivitással kombinálja a kezelést. A vadonatúj készülék azonnal látható eredményeket, hosszan tartó hatást, a kezelés során kellemes érzetet, villámgyors eljárást ígér – legyen szó az arcbőr megfiatalításáról, ráncsimításról, a toka eltüntetéséről, alakformálásról, cellulit vagy striák leküzdéséről.

Testkezelés esetén a Maximus TriLipo rádiófrekvenciával felmelegíti a lipideket raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, melyet természetes módon el is távolít szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmusa által. A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagén-állomány megújulása. A kezelés mindössze 20-30 perces, teljesen biztonságos és fájdalommentes kezelést követően rögtön visszatérhetünk mindennapi tevékenységeinkhez.

Narancsbőr-mentesítés

Svájci kutatások eredményeképpen született meg a forradalmian új Body Shape Lifting testkezelés, mely megemeli a kontúrokat, intenzíven bontja a zsírt és méregtelenít: formálja a lábakat, feszesíti a popsit, enyhíti a cellulitot. Már egyetlen alkalom után szemmel láthatóan szelídebbé simítja az utálatos puklikat! A Body Shape Lifting egy alapos testradírozással veszi kezdetét, hogy szabaddá tegyék az értékes növényi hatóanyagok útját. Második lépésben a hatóanyaggal átitatott bandázzsal végeznek testtekercselést a kezelendő testrészeken. Ezután már csak a pihenés következik, miközben a koktél fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, megelőzi a zsírraktározást, stimulálja az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és segíti a zsírpárnák csökkentését.

Egy csapásra megfiatalodott arcbőr

A Scarlet RF csúcstechnológiás lifting kezelésben a tűszúrások és a rádiófrekvencia hatása erősíti egymást, azonnali lifting hatást eredményezve. Beindítja a bőr öngyógyító folyamatait, hosszú távon megnövekszik az elasztikus rostok száma, a bőr rugalmasabbá és feszesebbé, a pórusok szűkebbé válnak. A helyi érzéstelenítés fájdalommentes kezelést biztosít. Már az első alkalom után látványos az eredmény, de a maximális hatásért 3 alkalommal 4 hetes időközönként érdemes megismételni. A gyors és látványos kezeléseket keressük az orvos-esztétikai központokban, például a Royal Clinics-ben.