Újgenerációs szemhéjpúderek

2017. szeptember 19.
Az őszt többek között a csodálatos színek, mézesen sárguló árnyalatok, finoman fakuló zöldek és a lenyűgöző földszínek miatt szeretjük. A világ nagy sminkmárkái rendre sorakoztatnak fel olyan praktikus, meseszép színkombinációkból álló szemhéjpalettákat, amelyek segítségével mi is az évszak színeihez idomulhatunk.

A szemhéjpúderek új generációjában számos szempont szerint születnek az új indulók. Többségük gazdagon pigmentált, mégis selymesen kényeztető textúrával, gazdag, mély, intenzív színekkel, tartós, az időjárásnak és az időnek is kiválóan ellenálló formulákkal. Matt újoncok, metálfényű gyönyörűségek egyaránt szerepelnek a szezon kedvencei között, amelyek közt szép számmal akadnak olyanok, amelyek az ősz színeit tükrözik vissza, legyen szó praktikus, több darabos szemhéjpúderszettekről vagy jól variálható mono versenyzőkről.

Lágy ragyogás

A Giorgio Armani Sunset Palette szemhéjpúder-paletta meleg és természetes színek sorát kínálja, amely pedig a csomagolását illeti, valóságos vizuális élményt is nyújt. A belbecs sem hétköznapi: a gyöngyházszínű pinktől az aranyig, a rezesbarnán és tengerészszürkén át találunk benne szemhéjpúderszíneket. A pigmenttel telített, lágyan ragyogó, természetes színek igazi őszi must-have-nek számítanak. 23 300 Ft

A teljes szemhéjpúder-körképet keresd a Marie Claire Beauty Extra mellékletben!