Palvin Barbara és Jane Fonda különleges sminkben a kifutón

2017. október 04.
A L'Oréal Paris egyedülálló show-ján Párizsban, amelyről itt olvashatsz még, látványos sminkekben vonultak fel sztárok és híres modellek egyaránt. A divatbemutatón a szépségmárka nagykövetei is felvonultak, köztük Palvin Barbara, Jane Fonda, So Jo Park, Doutzen Kroes. A híres modellek leglátványosabb sminkjeiből következik egy rövid válogatás.

Október 1-jén a L’Oréal Paris rendhagyó módon exkluzív kifutóvá varázsolta a világ leghíresebb sugárútját, a Champs-Elysées-t. A show rendkívüli lehetőséget biztosított a párizsiak számára, hogy élőben nyerjenek betekintést a 2018-as tavaszi-nyári szezon legújabb trendjeibe. Azonban a élő közvetítéseknek köszönhetően nem csupán a helyiek élvezhették a show-t, hanem a világ bármely tájáról nyomon követhették az eseményeket, és kaphattak ízelítőt a következő szezon sminktrendjeiből is.

A Le Défilé L’Oréal Paris-n 19 divattervező együttműködésével közel 60 frizura- és sminkköltemény prezentálta a legújabb trendeket, 645 meghívott vendég között világsztárok, divat- és szépség influencerek szerepeltek, valamint a márka szépségnagykövetei és ikonikus modelljei is részt vettek az eseményen. Következik néhány kedvenc make-upunk..

Palvin Barbi drámai sminkben

Jane Fonda a sminkjét tekintve is az este sztárja volt

Doutzen Kroes füstös sminkben

A vöröses szemhéjpúderek szezonja jön…

… akár statment sminkmegoldásokkal is kombinálva