3 tuti ajándék szakállas pasiknak

2017. november 07.
Az igényes arcszőrzet reneszánszát éli: a hipszterszakáll népszerűségének következtében egymást érik a barber shopok az országban. De az arcápolás már otthon kell, hogy elkezdődjön, a következőkben szuper ajándékötleteket mutatunk, amelyekkel a szakállas pasikat biztosan le tudjuk venni a lábukról...

1. Magyar márka a fa alá: Szakállasember szakállolaj és micellás hab

Két igazán izgalmas alapanyag, a kukui olaj és a brokkolimagolaj alkotja a Berger szakállolaj alapját, mely kondícionáló hatása következtéven bevonja a szőr- és hajszálakat, regenerál, táplál és ragyogást kölcsönöz. Így az isteni illat mellett a teljeskörű szakállápolás terén sem marad el a termék.

Ár: 4490 Ft

A márka legújabb terméke, a Felhő is megbízható társa az arcolajnak: a dús hab textúrája magához vonja a nem látható szennyeződéseket is, és hidratáló hatásának köszönhetően már a tisztítással egyidejűleg táplálja is a száraz bőrt.

Ár: 3990 Ft

2. Tápláló formula: Kiehl’s Nourishing Beard Grooming Oil


A Kiehl’s férfi téren is erősít, például ezzel a sokrétű szakállolajjal. A könnyű formula gyorsan beszívódik, extrán táplálja a száraz bőrt és érezhetően puhábbá,  könnyen kezelhetővé teszi a szakállat. A minimalista dizájnja pedig a legkritikusabb férfiak szívét is biztosan elnyeri.

Ár: 9450 Ft

3. Fresh and Fancy ajándékcsomag a Lush-tól

A különleges cupuacu- és a jól ismert olívaolaj segítségével táplál ez az Olive Branch tusfürdőt, Kalamazoo szakáll- és arctisztítót és Avobath fürdőbombát tartalmazó szuper Lush-ajándékcsomag. Nem is kellhet több a teljeskörű ápoláshoz és kényeztetéshez. Álomkombó a karácsonyfa alá, vagy csak úgy!

Ár: 5690 Ft