Három kedvenc szépségtermék anyák napjára

2018. május 02.
Azoknak, akik édesanyjukat egy virágcsokor mellett, vagy a helyett ápoló, szépítő termékekkel szeretnék kényeztetni három, a természet kincseihez kötődő ajándékötletet mutatunk, amelyekkel köszönetet mondhatunk a saját gyerekkori „kényeztetéseinkért”.

Sokoldalú csodaszer – Tindigo Smooth & Glow Night Repair Oil Serum

A Tindigo nevet viselő magyar szépségblogger követőtábora nem véletlenül olyan széles, Tajti Ildikó mélyen beleásta magát a szépségipar bugyraiba, és tudását összegzendő nem csak könyvet adott ki a témában, hanem saját név alatt futó termékeket is. Közülük a kedvencünk az öregedésgátló, regeneráló, bőrmegújító és bőrpuhító hatású olaj-szérum, amely tízféle értékes növényi olajat tartalmaz (jojoba, szőlőmag, avokádó, csipkebogyó, olíva, borágó, ligetszépe, sáfrányos szeklice, mandula, makadámdió olaj). Nem csak szépen beleolvad, hanem bemasszírozva meglepően hamar beszívódik a bőrbe. Tökéletes ajándék, hatásos kényeztető és fiatalítószer az érett bőr számára is.

8990 Ft, 30 ml

Polinéziai tiaré virág illatcsokor

Vedd körbe anyukádat a Polinéziai tiaré virág illatával. A tiaré virág gyönyörű szirmait a polinéziai nők már generációk óta használják hajuk díszeként és napbarnított bőrük illatosítására, a The Body Shop pedig most mesés szettben tárja elénk. A zamatos és friss narancskivonat felerősíti az egzotikus virágok – polinéziai tiaré, frangipani és ylang-ylang – aromáját, míg az illat testességét a krémes kókusz és édes vanília jegyei adják. Akkor tökéletes ajándék az anyukádnak, ha tudod, hogy rajong a nyári, egzotikus illatokért. A trió egy EDT illatból, testápolóból és tusfürdőből áll.

10 990 Ft/szett (A szettet ITT tudod a leggyorsabban megvásárolni!)

Kompakt mézes szett

Hatféle mézésdes gyönyörűség kapott helyet a márka anyák napi ajándékcsomagjában. Azoknak a legmegfelelőbb, akik tudják, hogy édesanyjuk szereti a természet kincseit, és szívesen próbálnak ki több új terméket is. A Lush család királynője a mézes-citromos szériájában maximális mennyiségű szeretet található a tetőtől talpig kényeztetéshez, de nekünk az is nagyon szerethető elem, hogy a cuki kis dobozt a komplex epilepsziával küzdő, tanulásban akadályozott művészek által működtetett ARTHOUSE Meath tervezte.

15 490 Ft/doboz