Szénfekete szépítők a bőrszépítés új mesterei

2018. május 07.
Terjed a fekete színű, főként szénnel gazdagított arcszépítők népszerűsége. Most három olyan kedvencet mutatunk, amelyek a „fekete piacon” domborítanak nagyon a bőrszépítésben.


Gyors segítség a szén erejével

A Garnier Fekete Fátyolmaszk szénnel (779 Ft) kétféle típusban elérhető, az egyik a Tisztító és hidratáló maszk tág pórusokra, míg testvére a zsíros bőrűeknek ajánlott. A tág pórusra szánt verzió egy olyan fekete textil maszk, amelynek szénnel, fekete alga kivonattal, LHA-val és hialuronsavval gazdagított összetétele tényleg remekül segít tisztítani és hidratálni a bőrt, miközben kevésbé láthatóvá teszi a pórusokat. A zsíros bőrűeknek szánt maszkot a szén mellett fekete tea kivonatot, LHA-t és hialuronsavat tartalmazó formulával kombinálták. Gyönyörűen tisztít, hidratál és mattítja a bőrt.

Aktív szenet az arcnak

A Mavex aktív szén arckezelő széruma világújdonságnak számít, kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége. Hogy mitől is ilyen különleges? Attól, hogy az átlagos kozmetikumoktól eltérően ez a kivételes szérum kizárólag 100% tisztaságú magnólia párlatot használ fel víz helyett, mely feszesít, tonizál és frissességet nyújt. Tökéletes a városi bőrnek: növényi aktív szén erős abszorbeáló és méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően ez a kivételes maszk mélyen megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, hatékonyan eltávolítja a toxinokat, a környezeti szmogot és szennyező elemeket.

Szenes tisztítás Himalájai bambusszal

Mélytisztító, detoxikáló, fiatalságmegőrző a The Body Shop arcmaszkja (8590 Ft), amely 100 százalékban vegán. A  Superfood kollekció részét képező arcmaszk Himalájai bambusz szén tartalmának köszönhetően eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat a bőrről, erre pedig pluszként jön, hogy az antioxidánsban gazdag japán zöldtea levelekkel szépen le is radírozza a bőrt. Teafaolaj tartalmának köszönhetően tisztítja a bőrt és csökkenti a pórusok láthatóságát is, de ügyeljünk arra, hogy száraz bőrre kell felvinni.

A maszkot ITT tudod megvásárolni egy kattintással!